Waarom heeft OVH voor Microsoft Exchange gekozen?
OVH en Microsoft: een historisch partnerschap


OVH biedt de Microsoft Exchange E-mail Solution aan sinds 2011. Als gevolg hiervan krijgen klanten het voordeel van OVH's dedicated server expertise in combinatie met de onovertroffen e-mail solution voor professionals.

OVH biedt ook een Windows-omgeving voor webhosting en verzorgt het onderhoud hiervoor, terwijl Microsoft de software levert. Bovendien was Microsoft de Platinum sponsor van de OVH Summit 2013, wat het wederzijdse vertrouwen toont tussen deze twee informatietechnologie giganten.
De voordelen van Microsoft Exchange
Microsoft Exchange is tegenwoordig de beste e-mail solution voor professionals. Exchange heeft een rijke verscheidenheid aan functies, met inbegrip van het synchroniseren van mappen en het delen van accounts en kalenders. De 2013 versie is zelfs gebruiksvriendelijker en omvat de offline modus, zodat u uw e-mails zonder internetverbinding kunt openen.Exchange verbinding


Lync (binnenkort verkrijgbaar)
Microsoft Lync is een real-time communicatieplatform dat vooral Exchange ondersteunt via instant messaging en videoconferencing. Indien u een Microsoft Exchange account heeft, kunt u deze koppelen aan uw Lync-account gegevens. Deel uw contactpersoonlijsten, synchroniseer presentatie-statussen en organiseer Lync conferenties met de eenvoud van een Exchange meeting...
Microsoft Outlook
Een Microsoft Exchange account kan ook worden geconfigureerd met Microsoft Outlook. De collaboratieve functies, zoals het delen van uw inbox en kalenders, bevatten ook Outlook e-mail. Bovendien, voor Exchange 2013, heeft Microsoft het ontwerp van de Outlook Web App verbeterd. Ter herinnering, Microsoft Outlook Web App maakt het u mogelijk om toegang tot uw Exchange mailbox te krijgen via een webbrowser.