Voor bedrijven ontwikkelde functies

De lijst met functies voor de Microsoft Exchange is langer geworden met de 2013 versie. Met uitgebreide mogelijkheden zoals het snel delen van gegevens, zodat men kan samenwerken: kalenders, contactpersonen, beheer van resources, etc.Een dienst op maat


Of het nu uw eerste Exchange account is of niet.
OVH zorgt ervoor dat u snel aan de slag kunt met uw e-mail. Exchange moet worden gebaseerd op een domeinnaam, deze hoeft niet te worden beheerd door OVH. Indien u al Exchange gebruikt via een andere dienstverlener, kunnen we een migratie uitvoeren zonder enig verlies van gegevens of onderbreking van de dienst.

Keuze aan configuraties en instellingen
Alles is eenvoudig te beheren in een paar klikken via uw Control Panel. U vindt een aantal functies om de solution voor uw dagelijkse behoeften aan te passen. U kunt antispam en antivirus opties activeren, accounts toewijzen (switch van het ene naar het andere domein zonder extra kosten), uw dienst op maat maken, etc.
Een dienst op maatUw e-mails overal beschikbaar, op alle apparaten

Uw e-mails overal beschikbaar, op alle apparaten


Mobiele navigatie
Toegang tot uw Exchange account vanaf uw smartphone, tablet of desktop PC. Uw e-mails, kalenders en contactpersonen zullen altijd beschikbaar zijn. Erg handig wanneer u onderweg bent.

Exchange ActiveSync
Met Exchange ActiveSync, worden al uw acties tegelijk gesynchroniseerd en gerepliceerd op al uw apparaten (smartphone, webmail, PC), zodat uw Exchange altijd up-to-date is.

Bekijk e-mailberichten offline
Dankzij een cache systeem, kunt u nu alle e-mails bekijken, die u heeft ontvangen terwijl u offline was. Deze functie komt goed van pas, wanneer u op reis bent en niet de mogelijkheid heeft om online te gaan.Verdere Exchange functies


Outlook Web Ap
Outlook Web Ap, waarmee gebruikers toegang kunnen krijgen tot hun e-mail vanaf een webbrowser, is nu geoptimaliseerd voor touchscreens.

Smart Search
Smart Search technologie analyseert, hoe u Exchange kunt gebruiken om uw zoekresultaten te optimaliseren.

Gedeelde kalender
De kalender opgenomen in Microsoft Exchange maakt het mogelijk dat afspraken en vergaderingen kunnen worden georganiseerd. Naast het bepalen van de uitgenodigde deelnemers, kunt u de tijd kiezen, een onderwerp of een kamer selecteren en zelfs de beschikbaarheid van uw medewerkers zien, en natuurlijk kunt u uw kalender delen of andere gebruikers autoriseren om de kalender te bekijken.

Het adresboek
U kunt adresboek strategieën ontwikkelen om aangepaste weergaven van de globale adreslijst te bieden. Segmentatie van de lijst zorgt ervoor dat u een virtuele scheiding van gebruikers op directory niveau kunt aanmaken en bijgevolg de adreslijsten kunt optimaliseren voor elke groep van medewerkers.

Versterk de beveiliging
OVH host uw gegevens in Frankrijk en is daarom aan de Franse wetgeving gehouden, die zeer strikt is inzake beveiliging van persoonsgegevens en privacy. Slechts door u geautoriseerde personen hebben toegang tot uw e-mail systeem.
Mijn klantaccountSales contactWebmail OVHcloud Blog

Welkom bij OVHcloud!

Meld u aan om uw producten en diensten te bestellen, te beheren en uw bestellingen te volgen

Inloggen