Meer informatie over OVH klant


Het internet hosting bedrijf dat wereldwijd op de 3e plaats staat250 000 servers
17 datacenters
17 landen
18 miljoen gehoste web applicaties
930 000 klanten
vertrouwen op ons
wereldwijd
Waarom voor OVH kiezen?

Innovatieve producten en diensten, ons eigen wereldwijde netwerk, continue R&D, deskundigen die gepassioneerd support geven, etc. Ontdek OVH's toegevoegde waarde.


Waarom voor OVH kiezen?
Datacenters

17 datacenters zijn in gebruik, meer dan 1 miljoen server hosting capaciteit. OVH ontwerpt, beheert en onderhoudt zijn eigen datacenters sinds 2003.


Ontdek de Datacenters
Netwerk

3 Tbps netwerkcapaciteit staat tot uw dienst. OVH is een van de weinige hosting providers die een eigen wereldwijd glasvezelnetwerk implementeren, beheren en onderhouden om een onberispelijke kwaliteit van dienstverlening aan klanten te leveren, ongeacht waar deze zich bevinden.


Het OVH netwerk bekijken
Beveiliging

Het waarborgen van het hoogste veiligheidsniveau is topprioriteit bij OVH: het ontwikkelt al 15 jaar nieuwe solutions om klantgegevens te beschermen.


Zie de beveiliging solutions
Componenten

OVH selecteert zorgvuldig elk server onderdeel en garandeert een hoge kwaliteit van diensten en machines, die zowel flexibel als betrouwbaar zijn.


Meer informatie over de onderdelen
Server productie

OVH heeft zijn eigen servers ontworpen en gebouwd sinds 2002. Met deze in-house expertise kan de hosting provider de kwaliteit van haar machines garanderen en de klanten concurrerende prijzen aanbieden.


Meer informatie over de server productie
Technische partners

Op het gebied van servers, software, netwerk en zelfs elektriciteit, werkt OVH wereldwijd nauw samen met meer dan 50 toonaangevende technische partners.


Meer informatie
Certificeringen

OVH voert een wereldwijd beleid uit inzake internationale certificering en goedkeuring voor alle installaties en procedures. Deze kwaliteitsbenadering verleent ons extra geloofwaardigheid en vertrouwen in de ogen van onze klanten.


De certificeringen bekijken
Green (milieu-vriendelijke) IT (FR)

Bescherming van het milieu is niet zomaar een bevlieging bij OVH. Wij passen al 10 jaar technologische solutions toe om het energieverbruik te verminderen.


Meer informatie
Klant referenties

155 van de 1.000 grootste Europese bedrijven en 20 van de 500 grootste internationale bedrijven vertrouwen op OVH. Bekijk enkele van de prestigieuze klanten van de toonaangevende webhosting provider.


Meer informatie
Support team

OVH heeft ervoor gekozen om eigen technische en commerciële support te bieden, in tegenstelling tot de trend om klantensupport uit te besteden. De teams van adviseurs bevinden zich in het middelpunt van het bedrijf om de kwaliteit van de customer support te verhogen.


Maak kennis met de OVH teams
R&D team en operations

Van R&D tot implementatie en uitvoering, de OVH infrastructuren en diensten worden volledig beheerd door interne teams van deskundigen.


Maak kennis met de OVH teams
Vacatures

System Administrators, developers, technische adviseurs, etc., OVH rekruteert het hele jaar door om de groei van het bedrijf te ondersteunen.


Meer informatie over werken bij OVH