Meer informatie over OVH


Een wereldwijde hyper-scale cloudprovider

Nr.1 in Europa300.000 servers
28 datacenters
19 landen
18 miljoen gehoste web applicaties
1.300.000 klanten
vertrouwen op ons
wereldwijd
Waarom kiezen voor OVH?

Innovatieve producten en diensten, ons eigen wereldwijde netwerk, continue R&D, deskundigen die gepassioneerd support geven, etc. Ontdek OVH's toegevoegde waarde.


Waarom kiezen voor OVH?
Datacenters

We hebben 27 operationele datacenters en een hostingcapaciteit van meer dan 1 miljoen servers. Bij OVH hebben we sinds 2003 onze eigen datacenters gebouwd, beheerd en onderhouden.


Ontdek de Datacenters
Netwerk

Met 12 Tbps aan netwerkcapaciteit die is toegewijd aan de diensten van onze klanten, is OVH een van de weinige webhostingproviders die ons eigen glasvezelnetwerk implementeert, beheert en onderhoudt en een hoogwaardige service levert aan onze klanten, waar ze ook gevestigd zijn in de wereld.


Het OVH netwerk bekijken
Veiligheid

Het waarborgen van het hoogste veiligheidsniveau is topprioriteit bij OVH: het ontwikkelt al 15 jaar nieuwe solutions om klantgegevens te beschermen.


Zie de beveiliging solutions
Componenten

OVH selecteert zorgvuldig elk server onderdeel en garandeert een hoge kwaliteit van diensten en machines, die zowel flexibel als betrouwbaar zijn.


Meer informatie over de onderdelen
Server productie

OVH heeft zijn eigen servers ontworpen en gebouwd sinds 2002. Met deze in-house expertise kan de hosting provider de kwaliteit van haar machines garanderen en de klanten concurrerende prijzen aanbieden.


Meer informatie over de server productie
Technische partners

Op het gebied van servers, software, netwerk en zelfs elektriciteit, werkt OVH wereldwijd nauw samen met meer dan 50 toonaangevende technische partners.


Meer informatie
Certificeringen

OVH voert een wereldwijd beleid uit inzake internationale certificering en goedkeuring voor alle installaties en procedures. Deze kwaliteitsbenadering verleent ons extra geloofwaardigheid en vertrouwen in de ogen van onze klanten.


De certificeringen bekijken
Milieuvriendelijk

Bescherming van het milieu is niet zomaar een bevlieging bij OVH. Wij passen al 10 jaar technologische solutions toe om het energieverbruik te verminderen.


Meer informatie
Klant referenties

155 van de 1.000 grootste Europese bedrijven en 20 van de 500 grootste internationale bedrijven vertrouwen op OVH. Bekijk enkele van de prestigieuze klanten van de toonaangevende webhosting provider.


Meer informatie
Vacatures

System Administrators, developers, technische adviseurs, etc., OVH rekruteert het hele jaar door om de groei van het bedrijf te ondersteunen.


Meer informatie over werken bij OVH