Permanente selectie van de beste technologieën

Elk onderdeel van een server wordt zorgvuldig geselecteerd door OVH's R&D Afdeling, om zo stabiele en betrouwbare hardware architecturen te bouwen. Bij de keuze van technologieën, besteden we ook aandacht aan het optimaliseren van de hersteltijd (Recovery Time Objective, RTO), de business continuïteit en de hoge beschikbaarheid van de infrastructuren (HA= High Availability).OVH dedicated servers
  • OVH's eigen in-house productiecentrum
  • High end server met Intel-processors
  • HPC aanbod.
Het dedicated server aanbod
Dedicated Cloud
  • Virtualisatie infrastructuren ontworpen door OVH
  • Infrastructuren schaalbaar tot 1.000 GHz
  • Rekenkracht aan te passen aan vraag en tijd
Het dedicated Cloud aanbod


Een unieke expertise in opslagruimteDe opslagruimte moet twee problemen overwinnen: de verhoging van de hoeveelheid gegevens die moeten worden opgeslagen en de vermenigvuldiging van toegang tot deze gegevens. OVH ondervond als hosting provider al in het begin deze problemen na de opkomst van het internet en de democratisering van breedband internettoegang.

Om ​​haar storage-infrastructuur te laten groeien en tegelijkertijd de betrouwbaarheid te verhogen, koos OVH de ZFS-technologie, die een combinatie biedt van stabiliteit, eenvoudige migratie, intelligente beheer van de cache, encryptie, etc. De Dedicated Cloud en NAS-HA storage solutions bieden steun aan deze technologie.

De SSD-technologie is een van de belangrijkste ontwikkelingen in de afgelopen jaren. Ook hier is OVH wederom een pionier en biedt al sinds 2008 servers aan die met een Intel SSD zijn uitgerust. De SSD hard disks zorgen voor een goede uitbreiding van het werkgeheugen van een server. Ze leveren ongeëvenaarde prestaties voor opslagsystemen, het hosten van veel bezochte websites, databases, en zelfs virtualisatie.Storage solutions voor elk eisenpakketVan het maken van een video voor een grote reclamecampagne tot langetermijn-archivering van gegevens, de betrokken technologieën zijn verschillend. OVH biedt u een oplossing die bij uw wensen en budget past, of het nu voor hosting in de cloud is of een dedicated infrastructuur.

Verder is bij de SP/EG/MG dedicated servers een 500 GB backup ruimte opgenomen, zodat u uw kritieke gegevens veilig kunt houden!