De elite teams staan 24/7 paraat
Wanneer u een bestelling wilt plaatsen bij OVH, krijgt u een vertrouwensband met een wereldleider in digitale infrastructuur.
We weten dat de groei en ontwikkeling van uw bedrijf afhankelijk is van de beschikbaarheid en de goede werking van uw OVH producten. Om uw vertrouwen waard te zijn en om alle eventualiteiten te dekken, hebben we 3 verschillende support teams opgezet die 24/7 bereikbaar zijn.

FASS (First Aid Specialist Squad): het eerste respons team



De FASS-(First Aid Specialist Squad) teamleden weten hoe ze eerste hulp moeten toepassen op OVH producten. Ze lezen de antwoorden niet als een robot voor en stellen constructieve vragen.

Ze zijn gepassioneerde systeembeheerders die de producten van OVH dagelijks gebruiken.

Deze uitstekende communicatoren blijven in contact met u, zodat zij u constant op de hoogte kunnen houden van de behandeling van uw verzoeken. Zij zullen alles coördineren met de betrokken personen in mogelijk complexe situaties.



SWAT (Special Weapons And Tactics): Het tactisch team



De SWAT-teamleden zijn bij alle moeilijke situaties betrokken. Dagelijks getraind met de meest onwaarschijnlijke situaties om te gaan, deze systeembeheerders worden geprezen voor hun vermogen om complexe situaties te analyseren en corrigerende maatregelen te nemen allemaal in recordtijd.

Als een SWAT-teamlid actie onderneemt, blijft het FASS-teamlid online om voor efficiënte communicatie tussen de betrokkenen te zorgen. De klant is er dan van verzekerd dat een technicus aan het probleem werkt, terwijl een FASS-teamlid hem in real time over de situatie op de hoogte houdt.



DERT (Datacentre Emergency Response Team): digitaal noodteam



Het DERT (Datacenter Emergency Response Team) is in de datacenters constant aanwezig, dichtbij de servers.

Ze werken met krachtige tools die tekenen van zwakte in de hardware onderdelen signaleren, zelfs voordat er iets fout gaat. Dit zorgt ervoor dat zij pro-actief in kunnen grijpen en de desbetreffende onderdelen kunnen vervangen.

Ze kunnen dag en nacht snel reageren in de OVH racks, waarvan de bouw geoptimaliseerd is om snelle interventies te vergemakkelijken. Zij kennen de OVH servers beter dan wie dan ook, aangezien zij deel hebben genomen aan de ontwikkeling en productie hiervan.