De functies van de Kubernetes®-service

Het beste van de Public Cloud samen met een Kubernetes® die klaar is voor productie

icon_ovh_action_blue Created with Sketch.

Volledig beheerd door OVH

OVH verzorgt de uitrol, hosting en onderhoud van alle componenten die nodig zijn om Kubernetes® te laten functioneren. Daarbij zijn bug-updates en security-patches inbegrepen. We onderhouden ook alle componenten die nodig zijn voor uw nodes. Maak na het downloaden van uw kubeconfig-bestand gebruik van alle functies van een gecertificeerde Kubernetes® en concentreer u alleen maar op uw activiteit: onze teams bewaken de onderliggende software- en hardware-elementen. Deze laatste vallen ook onder de Anti-DDoS van OVH.

deployed Created with Sketch.

Load-balancer en pod autoscaling

Uw Kubernetes®-service wordt in een paar minuten geleverd en daarna worden uw work-nodes binnen 120 seconden aangemaakt. De presentatie van de nieuwe services of de replicatie over uw nodes wordt daarna in een paar seconden door de scheduler gedaan. De integratie van de OVH Load-balancer maakt het mogelijk het verkeer efficiënt over talrijke nodes te verdelen. U kunt quota‘s voor CPU en RAM, gezondheidsvoorwaarden en de automatische scaling van uw pods definiëren.

disk Created with Sketch.

Persistente volumes

U kunt persistente volumes aan uw work-nodes toevoegen. Deze maken gebruik van extra schijven met een grootte en klasse naar keuze (standaard of high-performance, gefactureerd per afgeronde gigabyte). Dit garandeert dat de gegevens van uw stateful applicaties behouden blijven.

En ook:

  • RBAC: de „role-based access control“-functie is geactiveerd en u kunt services uitrollen die dit toegangsniveau nodig hebben.
  • Gegarandeerde resources: door te bouwen op Public Cloud instances van OVH profiteert u van gegarandeerde resources (CPU, RAM, disk) voor uw work-nodes.
  • Meerdere versies en upgrade: u kunt kiezen tussen Kubernetes® 1.11 of 1.12. Later zullen we ook andere versies en hun updates aanbieden.
  • OS onderhouden door OVH: op uw nodes verzorgen we de uitrol en het onderhoud van een licht besturingssysteem dat geoptimaliseerd is voor het uitvoeren van containers.
  • Simpele interface: via uw Control Panel kunt u nodes configureren, toevoegen en/of verwijderen. U kunt makkelijk Kubernetes® Dashboard installeren.
  • Autoscaling nodes (in 2019): voeg dynamisch reken-resources aan uw cluster toe als functie van de totale behoefte van alle nodes samen.
  • Locatie naar keuze (in 2019): kies de regio van uw cluster.
  • Geïntegreerd met vRack (in 2019) : u kunt kiezen om uw cluster en zijn services publiek of alleen op uw OVH privénetwerk te presenteren.


En nog veel meer functies!