Orkestratie van een container:

Kubernetes® kan verschillende workloads begeleiden

 

Thumbnail

Makkelijker uitrollen van ontwikkeling tot productie

Het merendeel van de open-source en commerciële applicaties worden tegenwoordig gedistribueerd in het format Docker container of Helm chart, met één commandoregel uit te rollen op uw Kubernetes® service. Kubernetes® verdeelt containers en services intelligent over verschillende nodes. Wilt u ontwikkeling, staging en productie isoleren? Sleep simpelweg het configuratiebestand van de ene cluster naar de andere. Dankzij de declaratieve syntax beschrijft u simpelweg de verwachte status.

Thumbnail

SLA hoge beschikbaarheid 100%

Een service zichtbaar maken op meerdere work nodes is met enkele commandoregels makkelijk uit te voeren. Kubernetes® start de containers en configureert de load-balancer voor u. U kunt ook de gezondheidsvoorwaarden voor elke service definiëren. Kubernetes® zal de pods en containers opnieuw starten die niet aan deze voorwaarden voldoen. Uw nodes maken ook gebruik van onze monitoring. Uw services kunnen bouwen op de hoge beschikbaarheid van de Infrastructure as a Service (IaaS) oplossingen van OVH en u kunt in een oogwenk nieuwe reken-nodes toevoegen.

 

Thumbnail

Reversibiliteit, multi- en hybride-cloud

Dankzij het programma voor conformiteit van de CNCF garanderen talrijke cloud-spelers en -uitgevers een totale reversibiliteit van uw gegevens. Kubernetes® is de facto de standaard geworden voor multicloud (verschillende cloud-spelers of datacenters) en hybride (distributed on-premises en cloud) scenario‘s. Dezelfde configuratie kan in een mum van tijd van de ene op de andere speler worden overgedragen.

Microservices-architectuur en in hoge mate gedistribueerde taken

Thumbnail

Het reactievermogen van Kubernetes® en de lage overhead maken het mogelijk de onderliggende infrastructuren voor de microservices te verminderen. Kubernetes® werkt ook met oudere applicaties (support voor stateful loads dankzij persistente volumes) en zal uw taken intelligent verdelen volgens het geplande gebruik van RAM-geheugen en CPU. U kunt ook operationele bovengrenzen definiëren die een verwijdering en een nieuwe automatische planning initiëren.

Transparante en gecontroleerde versieveranderingen

Thumbnail

Door voor een „rolling upgrade“ te kiezen, voert u transparante versieveranderingen uit voor uw eindgebruikers.

 

... en nog veel meer!

Ook al beheren wij de Kubernetes®-componenten, met de standaard API en de vele compatibele tools kunt u uw Kubernetes®-ervaring zoveel uitbreiden als u maar wilt!

Meest gestelde vragen over Kubernetes®

Wat is een orkestrator van containers?

Je leest vaak dat containers – en vooral Docker – een simpele oplossing zijn om een programma van een infrastructuur op een andere over te dragen. Het klopt dat containers een prima manier zijn om te garanderen dat een stuk software op een server precies zo uitgevoerd wordt als op een andere. De werkelijkheid is echter complexer, want elk solide informatica-project bestaat uit talrijke containers die op meerdere servers gehost worden. Hierbij vervult de orkestrator zijn functie. Deze gaat vooral, volgens uw wensen, intelligent de containers over de verschillende servers verdelen die u hem ter beschikking hebt gesteld. Hij zorgt er ook voor dat de containers, plus de verschillende onderliggende componenten die voor hun werking nodig zijn, gezond blijven.

Hoe kunt u uw infrastructuur met Kubernetes® orkestreren bij OVH?

We leveren u meerdere technische handleidingen om u te helpen een Kubernetes®-cluster te maken die klaar is voor productie.