Managed big data solution

Uw volledig beheerde Cloudera big data cluster

Thumbnail

OVH, Claranet en Cloudera werken samen om een beheerde en veilige big data-oplossing op de markt te brengen.

De kracht van OVH cloudinfrastructuren in combinatie met de expertise van Claranet en Cloudera antwoordt aan de vereisten van uw cloudgebaseerde big data-projecten.

Cloudera Managed by Claranet staat garant voor een hoog niveau van ondersteuning en beveiliging en biedt 24-uurs klantenservice. 

 

Verken ons volledig beheerde big data cluster

Cloudera Managed

Met workshops en een ondersteuningsfase helpen we u de technische oplossing te vinden die het beste aansluit op uw behoeften.

Prijs op aanvraag
Thumbnail

OVH Cloudinfrastructuur

Thumbnail

Service in een onafhankelijke cloud

Thumbnail

Deskundige kennis en ondersteuning

Thumbnail

Cloudera Enterprise licenties

Thumbnail

Service beheerd door Claranet

Thumbnail

Toegewijde 24-uurs klantenservice

Neem contact op met onze partner Claranet

Vul het formulier in om contact op te nemen met uw OVH partner Claranet, die uw project zal bekijken.

GDPR opt-in
De gegevens in dit formulier worden met uw toestemming verzameld en zijn bedoeld voor informatie van OVH S.A.S als de gegevensverwerker. Ze kunnen worden overgedragen aan verwerkers die handelen volgens strikte instructies van OVH NL en andere eenheden van de OVH Group. Overdracht binnen de OVH Group buiten de Europese Unie zal alleen plaatsvinden in overeenstemming met bindende interne gegevensbeschermingsregels. De gegevens die in dit formulier worden ingevoerd, worden verzameld met het oog op de verwerking van uw aanvraag en kunnen worden gebruikt voor doeleinden die verband houden met het beheer van klantrelaties en commerciële communicatie, met inachtneming van de naleving door OVH. De gegevens worden zesendertig (36) maanden na uw laatste contact opgeslagen. U hebt de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit en het recht om de verwerking van persoonsgegevens die op u betrekking hebben om een legitieme reden te corrigeren, verwijderen, beperken, overdragen en verwerken. Gebruik alstublieft ons formulier om deze rechten uit te oefenen.

Onze partners

Thumbnail

Cloudera: “Data maakt morgen mogelijk wat vandaag nog onmogelijk is”. Met Cloudera worden complexe gegevens omgezet in operationele informatie. Het bedrijf biedt een modern, cloudgestuurde machine learning en analytics-platform. Enkele van de grootste internationale bedrijven hebben Cloudera gekozen om hen te helpen met hun meest complexe zakelijke uitdagingen.

Thumbnail

Claranet, opgericht in 1996, is een managed services provider die gespecialiseerd is in netwerkoplossingen en applicatiehosting. De Claranet-bedrijvengroep omvat 35 kantoren en 37 datacenters. Het is een van de belangrijkste aanbieders van managed services in Brazilië en Europa (omzet van 360 miljoen euro) en biedt netwerk- en hostingoplossingen voor meer dan 6500 klanten uit alle sectoren.