Hoe kunt u uw cloud beveiligen?

Virtueel privénetwerk, load balancer, anti-DDoS: kies de beste opties om uw infrastructuur te verbeteren en te beveiligen.

Netwerkverbinding

Thumbnail

Privé-netwerk (vRack)

Uw fysieke privénetwerk maakt het mogelijk om uw servers veilig met elkaar te verbinden en te isoleren. Bouw dankzij vRack een wereldwijde cloud-infrastructuur ongeacht de lokalisatie van uw machines.

Inclusief talrijke OVH-diensten

Ontdek de vRack-oplossing

Dedicated servers Public Cloud Private Cloud

Thumbnail

OVHCloud Connect

OVHCloud Connect is een echte hybride oplossing die het mogelijk maakt uw eigen netwerk van infrastructuren die in onze datacenters gehost worden, onderling te verbinden. Gebruik uw cloud via een beveiligd en krachtig privé-netwerk.

Vanaf 299.00 €  excl. BTW/maand

Ontdekt de oplossing OVHCloud Connect

Dedicated servers Public Cloud Private Cloud

Thumbnail

Extra IP-adressen en IP-blokken

De extra IP-adressen en IP-blokken bieden u flexibiliteit tijdens de ontwikkeling van uw projecten. Wissel dankzij de IP fail-over indien nodig van de ene naar de andere server of ondersteun uw internationale expansie met lokale adressen in het beoogde land.

Vanaf 2.00 € excl. BTW/IP

Ontdek extra IP-adressen en IP-blokken

Dedicated servers Public Cloud Private Cloud

Traffic management

Thumbnail

Load balancing

Verzekerde flexibiliteit en hoge beschikbaarheid voor uw cloud-producten dankzij de OVH Load Balancer. De load van het dataverkeer van uw diensten wordt verdeeld over uw verschillende IP-adressen voor een optimale responstijd en prestaties.

Vanaf 19.99 € excl. BTW/maand

Ontdek de OVH Load Balancer

Dedicated servers Public Cloud Private CloudVPS

 

 

Thumbnail

Anti-DDoS

OVH anti-DDoS is inbegrepen in al onze diensten en is een krachtige, permanente bescherming tegen distributed-denial-of-service aanvallen. Bij een aanval wordt uw activiteit niet gehinderd.

Inbegrepen in onze OVH-diensten

Ontdek OVH anti-DDoS

Dedicated servers Public Cloud Private CloudVPS

Thumbnail

Waarom moet ik mijn infrastructuur beveiligen?

Kleine en grote bedrijven kunnen op een gegeven moment het slachtoffer worden van een aanvalspoging, of deze nu wel of niet op hun gericht is. Het meest voorkomend is de DDoS-aanval die eruit bestaat de dienst onbereikbaar te maken door de server te verzadigen met een vloedgolf aan verzoeken. Een slechte implementatie van de beveiliging van uw infrastructuur kan u tevens blootstellen aan een datalek of het verlies van uw gegevens. Wacht niet met handelen tot een incident zich voordoet.

Thumbnail

Hoe kan ik over een beveiligde cloud beschikken?

Kiezen voor een modelSecure by design, met andere woorden een cloud ontworpen voor veiligheid, is de beste oplossing om uw activiteit tegen elk incident te beschermen. Uw teams opleiden en bewust maken is ook absoluut nodig om zo goed mogelijk op iedere situatie voorbereid te zijn. Onze teams staan voor u klaar om u bij deze aanpak te begeleiden.

Thumbnail

"Bij OVH nemen we de beveiliging en de beschikbaarheid van de gegevens van onze klanten uitermate serieus. “

Daarom bieden we u complete oplossingen die het mogelijk maken op ieder moment de hoge beschikbaarheid van uw infrastructuren zeker te stellen. Om die reden is onze anti-DDoS bescherming bij al onze producten inbegrepen. We handhaven de veiligheid van onze cloud-oplossingen door continu onze infrastructuren te verbeteren.

Mijn klantaccountSales contactWebmail OVHcloud Blog

Welkom bij OVHcloud!

Meld u aan om uw producten en diensten te bestellen, te beheren en uw bestellingen te volgen

Inloggen