Newsroom

Roubaix, 19th October 2017

OVH will offer Europe’s first cloud solution for deep learning and artificial intelligence

NVIDIA's DGX-1 with Tesla V100 will be available as a Deep Learning Infrastructure-as-a-Service option from the European market leader

Meer informatie
Roubaix, 17 oktober 2017

OVH Summit 2017: OVH zet alle middelen in om een wereldwijde leider te worden van de cloud

Deze dinsdag, 17 oktober, heeft de Europese cloudleider alle spelers van zijn sector bijeengebracht ter gelegenheid van de OVH Summit, zijn jaarlijkse bijeenkomst. Er waren meer dan 2000 mensen aanwezig bij de opening van de plenaire vergadering, ingeleid door Octave Klaba, CEO en voorzitter van OVH.

Meer informatie
Roubaix, 19th October 2017

OVH launches Acceleration-as-a-Service Leveraging the New Intel® Programmable Acceleration Card and App Store from FPGA Acceleration Partner Accelize

Today OVH, the global, hyperscale cloud provider, announces FPGA-based Acceleration-as-a-Service, based on the Intel® Programmable Acceleration Card (Intel PAC) with Intel® Arria® 10 GX FPGA, and in partnership with Accelize.® The QuickStore® Marketplace offers customers a choice of ready-to-use, optimised software which integrates seamlessly with the Intel FPGA-based acceleration platform.

Meer informatie
Paris, October 17, 2017

Open Cloud Foundation: cloud industry players are called today to join forces to guarantee openness and tackle vendor lock-in issues in the cloud

A large group of cloud industry stakeholders announce their intent to start the Open Cloud Foundation. This initiative will work to define a meta-framework of standards that aims to guarantee freedom of choice for businesses and avoid lock-in for cloud businesses.

Meer informatie
Roubaix, 4 juli 2017

OVH zet zijn ontwikkeling voort en opent zijn eerste datacenter in Duitsland

OVH opent onder de naam LIM1 zijn eerste datacenter in Duitsland. Deze nieuwe locatie zal ervoor zorgen dat de toenemende vraag naar Cloud-infrastructuren beter beantwoord kan worden en klanten beter begeleid kunnen worden tijdens hun internationale groei, met name in Oost-Europa.

Meer informatie
Roubaix, 29 juni 2017

OVH Stelt €400 Miljoen Ter Beschikking voor zijn Strategische Ontwikkeling

OVH, de Europese cloudleider en wereldwijde marktspeler, kondigt de afronding aan van een financieringsronde van 400 miljoen euro met een pool van 8 bankinstellingen. Deze procedure versterkt de financieringsstructuur ter ondersteuning van zijn wereldwijde uitbreidingsstrategie gedurende de komende 5 jaar.

Meer informatie
Roubaix, May 31, 2017

OVH's Public Cloud biedt een nieuwe reeks gericht op high-performance graphics

Sinds de lancering in 2015 is het OVH Public Cloud aanbod voortdurend ontwikkeld om steeds beter te kunnen voldoen aan de behoeften van zijn klanten. Deze trend zet zich ook vandaag de dag voort, met de komst van de GPU-reeks; een doorbraak in de geschiedenis van de Europese cloudleider.

Meer informatie
Roubaix, Frankrijk, en Palo Alto, Californië, 4 april 2017

OVH Kondigt Plan Overname VMware vCloud Air Business Aan

VMware, een wereldleider op het gebied van cloudinfrastructuur en business mobility, en OVH, een wereldwijde hyper-scale cloudprovider, hebben vandaag OVH’s plan aangekondigd om VMware vCloud Air Business over te nemen. Er werden geen financiële details van de transactie bekendgemaakt. De transactie zal naar verwachting plaatsvinden in het tweede kwartaal van 2017.

Meer informatie
Roubaix, Frankrijk, en Londen, Verenigd Koninkrijk, 31 maart 2017

OVH Sluit Partnerschap met Ubuntu Gecertificeerd Public Cloud Programma

Canonical en OVH maakten vandaag bekend dat ze gaan samenwerken in public cloud, VPS, bare metal en Private cloud. OVH sluit zich aan bij andere grote cloudproviders die deelnemen aan Canonical’s officiële programma voor distributie van Ubuntu guest images, Certified Public Cloud (CPC).

Meer informatie
14 maart 2017 - Parijs, Frankrijk

OVH en Accelize werken samen om FPGA Acceleration-as-a-Service te leveren via OVH RunAbove Lab

De combinatie van de OVH FPGA Server met de Accelize QuickPlay/QuickStore oplossing maakt het gebruik en de programmering van de cloud-gebaseerde FPGA Accelerators makkelijker dan ooit tevoren.

Meer informatie
Roubaix, 23 februari 2017

OVH zet zijn internationale uitbreiding voort met de oprichting van een nieuw datacenter in de VS

OVH, wereldleider op het gebied van cloud Infrastructure-as-a-Service (IaaS), kondigde vandaag de aanschaf van een nieuw datacentergebouw in de Verenigde Staten aan. Deze faciliteit, gelegen in Hillsboro, Oregon, verbindt Vint Hill, Virginia als tweede VS datacenter, met een derde Noord-Amerikaans datacenter in Canada. Met deze installaties kan OVH zijn meer dan een miljoen klanten ondersteunen in...

Meer informatie
Amsterdam, 20 februari 2017

Data Bescherming Certificering: Cloud Infrastructuur Service Providers die in Europa opereren verklaren te voldoen aan de CISPE Data Protection Code of Conduct.

Dit nieuwe keurmerk zet de standaard voor databescherming en toont dat bedrijven zich inzetten om de data van hun klanten te beschermen in overeenkomst met de Europese wet.

Meer informatie
Roubaix, 19 januari 2016

OVH Public Cloud op eerste plaats in Cloudscreener classificatie

Na een wereldwijde lancering in oktober 2015 is de OVH Cloud in Frankrijk nu op nummer 1 volgens de classificatie van CloudScreener. In Europa en Noord-Amerika staat het op de tweede plaats. Dit komt vooral door de prestatie, veiligheid, flexibiliteit en natuurlijk de zeer scherpe prijzen van OVH.

Meer informatie
AMSTERDAM, 8 januari 2016

OVH & SIGFOX demonstreren samenwerking van hun Internet of Things-diensten tijdens CES 2016

OVH PaaS TimeSeries Service en SIGFOX IoT Communications Service gaan samenwerken om eenvoudige en kostenbesparende hulpmiddelen voor IoT-oplossingen te bieden.

Meer informatie
Roubaix, 22 december 2015

OVH verbindt zich met Let's Encrypt om vrije SSL Certificaten te leveren.

Europese leider van Digital as a Service, OVH, is nu een Platinum sponsor van Let's Encrypt, de certificeringsinstantie van de Internet Research Group. Door een samenwerking aan te gaan met zijn open source initiatief bevestigt OVH zijn toewijding aan een nog veiliger Internet.

Meer informatie
Roubaix, 20 oktober 2015

Performance, veiligheid, flexibiliteit: OVH ontwerpt zijn ideale Public Cloud

OVH.com lanceert officieel zijn Public Cloud services die over de hele wereld beschikbaar zijn. OVH houdt zich aan zijn Cloud beloftes met inbegrepen anti-DDos bescherming, hosting in Europa en Noord-Amerika, datareplicatie in 3 datacenters, open-source technologiestandaarden (OpenStack) en aantrekkelijke prestaties en tarieven. Het is dan ook geen toeval dat de digitale marktleider voor deze nieuwe...

Meer informatie
Amsterdam, 24 September 2015

Digital Launch Pad, het OVH-programma dat innovatieve ideeën helpt om te zetten in realistische projecten.

Tijdens de jaarlijkse OVH Summit kondigde OVH’s CEO Laurent Allard de lancering van een groot programma aan dat innovatie zal ondersteunen. Dit programma, genaamd 'Digital Launch Pad’, onderscheidt zich van conventionele incubatoren omdat het als doel heeft de geselecteerde projecten tot het einde toe te ondersteunen, oftewel vanaf de ideevorming tot aan hun lancering op de markt.

Meer informatie
Roubaix, Frankrijk, 7 september 2015

VPS 2016: performance van 35% tot 198% gestegen

OVH heeft net twee nieuwe assortimenten van virtuele privé servers gelanceerd, de VPS SSD en de VPS Cloud, die van een heel hoge standaard zijn aangezien de performance bijna drie keer zo hoog is als het vorige assortiment. De VPS 2016 verzekeren een hoge beschikbaarheid, ongeacht de manier waarop ze gebruikt worden en veiligheid door een van kwaliteit waarborgen bandbreedte te bieden evenals een...

Meer informatie
Roubaix, Frankrijk - 25 augustus 2015

OVH.com kan nu online verkopers ondersteunen met hun beveiligingsstrategie - OVH Dedicated Cloud is nu PCI-DSS gewaarmerkt

OVH.com, de toonaangevende Europese internet service provider van Digital als een Service, heeft zojuist de niveau 1 PCI-DSS certificering voor zijn Dedicated Cloud oplossing gekregen. De groep gaat op deze manier verder met zijn globale strategie om erkenning te krijgen voor de conformiteit tussen zijn services, de beste procedures en internationale kwaliteit.

Meer informatie
Roubaix, 12 juni 2015

OVH heeft nu meer dan 1.000 werknemers in dienst en is nog steeds op zoek naar nieuwe collega's

De OVH groep, Digital Leader as a Service, heeft nu wereldwijd 1.000 medewerkers in haar 16 filialen. En om haar R&D-strategie en customer support te ondersteunen, heeft OVH een actief wervingsbeleid. Al meer dan 150 nieuwe medewerkers zijn tot de groep toegetreden sinds januari en in de tweede helft van dit jaar zullen we proberen om meer dan honderd nieuwe medewerkers te vinden.

Meer informatie
Roubaix, 27 maart 2015

Nieuwe hubiC aanbiedingen: 100 GB voor € 10,00 per jaar of € 1,00 per maand en 10 TB voor € 50,00 per jaar of € 5,00 per maand

Om de opening van de 500.000ste hubiC account te vieren, biedt OVH nieuwe, aantrekkelijke prijzen.

Meer informatie
Roubaix, 9 maart 2015

Dedicated Cloud verkreeg de SOC 1 (SSAE 16 en ISAE 3402) en SOC 2 type II certificaten

Het OVH Group Dedicated Cloud aanbod, gespecialiseerd in cloud- en internetinfrastructuren, is onlangs erkend als overeenkomend met de internationale SOC 1 (SSAE 16 en ISAE 3402) en SOC 2 Type II-normen. De groep zet zijn algemene certificatie-strategie voort, zodat zijn diensten erkend blijven worden alszijnde overeenkomend met de best practices en internationale normen.

Meer informatie
Roubaix, 26 januari 2015

OVH heeft Laurent Allard benoemd tot CEO. Octave Klaba zal de functies van CTO en Voorzitter van de Raad van bestuur uitoefenen

Om een "digital as a service" leider te worden, heeft de Franse OVH groep de benoeming van Laurent Allard als CEO (Chief Executive Officer) aangekondigd. Voorheen was Laurent Allard CTO van de CGI Group Inc.

Meer informatie
Mijn klantaccountSales contactWebmail OVHcloud Blog

Welkom bij OVHcloud!

Meld u aan om uw producten en diensten te bestellen, te beheren en uw bestellingen te volgen

Inloggen