Dedicated Connect


Directe verbinding tussen uw bedrijfsnetwerk en uw infrastructuur die is geoutsourcet naar OVH

Praktijkgevallen


Dedicated Connect verbindt u veilig en efficiënt met uw OVH privé-netwerk, (vRack).


Het vRack is compatibel met de Dedicated Cloud, dedicated servers Infrastructuur , Storage en Big Data en binnenkort met onze Public cloud RunAbove solution om u talrijke geoutsourcete infrastructuren te bieden.


Bekijk enkele gebruikstoepassingen in hybride of volledig geoutsourcete configuraties:

OVH overflow


Maak gebruik van de 'resources op aanvraag' van Dedicated Cloud (facturering per uur of per maand) en de express levering van dedicated servers (facturatie per week of per maand).
OVH infrastructuur migratie plan


Bent u van plan om uw infrastructuur naar OVH te migreren? Door het maximaliseren van de bandbreedte en het verminderen van de latency, faciliteren wij de migratie van uw VM's en uw gegevens en u behoudt uw IP-adresseringsplan.
Disaster Recovery/ Business Continuity outsourcing naar OVH


Gebruik de OVH storage servers om uw gegevens op te slaan en te profiteren van de elasticiteit van het cloud aanbod om uw werklast op te vangen in het geval dat uw belangrijkste site faalt.
Hybride infrastructuur


U kunt ervoor kiezen om uw bedrijf- en backoffice-infrastructuren intern te houden, terwijl u uw front-end web interfaces naar OVH outsourcet, waardoor deze in aanmerking komen voor een van de beste verbindingen in de wereld.
Te bestellen

Contacteer ons:

+31(0)78 808 0120

Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 19.00 uur

(Lokale gesprekskosten)