Eigenschappen

We hebben een eenvoudige tool ontwikkeld, dat met een paar klikken kan worden geconfigureerd en waarmee geavanceerde gebruikers kunnen profiteren van de krachtige prestaties. Ontdek de eigenschappen van de OVH Load Balancer.

Basisfuncties

Control panel

Een eenvoudig, gebruiksvriendelijk control panel

Configureer en monitor uw infrastructuur van A tot Z via ons control panel.

SSL

Gratis SSL-encryptie

De Let's Encrypt DV SSL-certificaten zijn nu opgenomen in al onze Load Balancer-oplossingen en zullen HTTPS-protocol standaard gratis activeren.

Anycast

Anycast

Met Anycast wordt uw verkeer doorgestuurd naar de PoP die het dichtst bij uw gebruikers ligt.

Monitoring

Monitoring

Gebruik metrics om de load en de uitgaande verzoeken van uw Load Balancer op uw servers te controleren en gebruik ze om de prestaties van uw service te maximaliseren!

Probe

Geavanceerde probes

Optimaliseer het gebruik van de servers in uw farms door gebruik te maken van onze geavanceerde probes die in de meeste situaties kunnen worden aangepast.

Failover IP

Failover IP

Als u uw Load Balancing IP migreert van de ene Load Balancer-oplossing naar de andere, werkt het zonder onderbrekingen, waardoor u hardwareproblemen, overbelasting op uw infrastructuur en nog veel meer kunt verminderen.

Probe

Distributieprioriteit

Optimaliseer de verdeling van verzoeken op uw servers met behulp van de verschillende distributiealgoritmes (de server met de kleinste belasting, de laatste server die door uw klant wordt gebruikt of afhankelijk van de URL). De keuze is aan u!

Probe

Anti-DDoS

Ontvang ons Anti-DDoS L4-systeem, speciaal geoptimaliseerd voor load balancing met permanente mitigatie: alle TCP-verbindingen worden in realtime gecontroleerd!

Intermediaire functies

API

API

Beheer uw Load Balancer, automatiseer taken en integreer uw Load Balancer in uw processen en ontwikkelingen met behulp van de functies die beschikbaar zijn op de OVH API en Openstack.

HSTS

HSTS

Met HTTP Strict Transport Security kunt u de beveiliging van uw websites gemakkelijk optimaliseren door een veilige verbinding te gebruiken om er toegang tot te krijgen. U hoeft niets op uw webserver te configureren - alles wordt beheerd door uw Load Balancer!

SSL

SSL tussen LB en server farms

Houd een hoog niveau van beveiliging en verwerk HTTPS-verzoeken door SSL te activeren op uw Load Balancer, evenals tussen uw Load Balancer en uw servers!

vRack

vRack

Koppel uw Load Balancer op uw vRack en isoleer uw diensten met uw privénetwerk, terwijl u deze via uw Load Balancer toegankelijk maakt!

Geavanceerde functies

Routing ACL

Routing / ACL

Maak kennis met de voordelen van Load Balancer! Traceer, verplaats, of blokkeer verkeer op basis van HTTP, URL, cookiewaarde of HTTP-header.

Geavanceerde probes

Geavanceerde probes

Optimaliseer uw servergebruik en monitoring met behulp van geavanceerde probes, waarmee u gedetailleerd kunt configureren hoe uw Load Balancer de status van uw servers controleert. Op deze manier kunt u ervoor kiezen om een server in de farm te houden, of deze tijdelijk verwijderen om elke impact op uw service te vermijden.

Protocol

Proxy protocol beheer

Zet proxy protocol op uw Load Balancer. Met de TCP-frontends en farms kunt u de informatie en verbindingen van uw klanten met uw servers volgen, op dezelfde manier zoals een HTTP X-Forwarded-For in de HTTP-modus werkt.

Hulp nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken via: +31 20 808 6057 *

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00

*Gratis vanaf een vaste lijn, exclusief eventuele extra kosten van een mobiele provider