PrestaShop in het kort


PrestaShop is de snelste, lichtste en meest schaalbare e-commerce Open-Source software.

De solution werd gekozen door de Open Source Award 2010 en 2011 als zijnde de " beste Open-Source E-commerce Solution ».

PrestaShop in het kortDe meestgestelde vragen over PrestaShopIk koos voor een Pro(fessional) of Performance hosting pack om mijn PrestaShop te hosten. Welke stappen moet ik doorlopen om met mijn shop aan de slag te kunnen?

Uw website wordt aan u geleverd in enkele minuten en u ontvangt per e-mail alle toegangsgegevens zodat u verbinding kunt maken met uw account. Als u een pack hebt gekozen met vooraf geïnstalleerde Prestashop, ontvangt u ook toegang tot uw PrestaShop beheerinterface. Zoniet, ga naar uw OVH Manager en kies voor "Prestashop" in de 1-klik modules.

In beide gevallen, ontvangt u een nieuwe e-mail die toegang geeft tot het beheer van uw shop. U kunt het uiterlijk aanpassen en uw categorieën en producten aanmaken (een video zal u door deze stappen gidsen).Ik koos voor een VPS PrestaShop om mijn PrestaShop te hosten. Wat zijn de stappen om met mijn shop aan de slag te gaan.

Uw VPS wordt geleverd in een paar minuten en u ontvangt per e-mail alle informatie hoe u uw online shop kunt installeren. Het bevat ook uitleg over hoe u uw shop kunt linken aan de domeinnaam.

U hoeft slechts in te loggen op uw PrestaShop beheer-panel om het uiterlijk aan te passen en de producten en categorieën aan te maken (een video zal u door deze stappen gidsen).Hoe kan ik PrestaShop updates gebruiken?

PrestaShop wordt geleverd in de meest recente versie die beschikbaar is, tijdens de installatie van de module in 1 klik of de levering van uw VPS PrestaShop. Vervolgens is de update mogelijk op elk door u gewenst moment, rechtstreeks via de PrestaShop update-module , die wordt standaard geïnstalleerd.Hoe kan ik e-mails configureren vanaf mijn OVH VPS PrestaShop?

U heeft niets te configureren, het verzenden van e-mails is al geconfigureerd in uw PrestaShop- installatie en de automatische e-mails (orderbevestiging etc.) zullen werken zonder zorgen.Hoe kan men online-betalingen instellen?

U hoeft niks te configureren: standaard zijn betalingen per cheque en bank transfers al geactiveerd, en u kunt betalingen via Paypal toevoegen om betalingen via credit card te ontvangen. U kunt dit rechtstreeks regelen via het PrestaShop beheer panel.

Indien u uw eigen betaalmiddel solution wilt integreren via bijvoorbeeld uw bank, raden wij u aan, het toevoegen van het OVH SSL-certificaat op uw Performance hosting.

Op VPS, heeft u ook de vrijheid om uw eigen SSL-certificaat te gebruiken.Is PrestaShop echt gratis?

Jawel! PrestaShop is een volledig gratis software-installatie die u kunt installeren en gebruiken. Indien u dit wenst, kunt u modules of betaalde thema's toevoegen om uw shop verder aan te passen.

PrestaShop biedt u ook verschillende abonnement-gebaseerde supportmodellen aan, waarmee u deskundig advies krijgt van PrestaShop experts om uw verkoop te doen versnellen.Ik heb een shop elders, of ik wil van 'Performance' naar "VPS" gaan: hoe kan ik mijn producten en instellingen herstellen?

Indien u voor uw shop PrestaShop gebruikt, dan kunt u de voorhanden zijnde import/export-functies gebruiken (wie uw huidige host ook is), om uw categorieën en producten terug te vinden in uw OVH PrestaShop Webshop.

Zo niet, kunt u contact opnemen met onze PrestaShop partner voor advies via hun (betaalde) support team, of u kunt een van de vele migratie tutorials gebruiken, die online beschikbaar zijn.PrestaShop in het kort

PrestaShop heeft meer dan 500.000 leden en heeft meer dan 150.000 shops wereldwijd.

Betrouwbaar, flexibel en efficiënt, kan de solution meer dan 100.000 bestellingen per dag leveren en heeft 310 functies en 3.500 modules om de ontwikkeling en het beheer van uw online shop te optimaliseren.