Uw infrastructuur
gevirtualiseerde

met de VMware solutions in enkele minuten


Vanaf
7,99/maand excl. btw

De beste solution voor uw applicaties

VMware, de virtualisatie solution marktleider, en OVH, de Digital as a Service marktleider, hebben sinds 2010 samengewerkt om een hybride cloud-ready Infrastructure as a Service solution te bouwen.

VMware is de marktleider in software en virtualisatie technologieën en biedt geavanceerde solutions voor infrastructuur virtualisatie. De infrastructuren zijn gebouwd op architectuur en technologie, die voldoen aan de VMware normen in elk opzicht.

Technologieën
gebruikt:

vCenter
vSphere
vCloud Suite
vCloud Air
vCloud Automation Center
Horizon
VMware ViewDe VMware Enterprise Plus licentie biedt vele mogelijkheden om beheerders de maximale beschikbaarheid van hun infrastructuur te garanderen.

vSphere as a Service
Meer informatie

vCloud as a Service
Meer informatie
Van een aantal virtual servers naar een dedicated infrastructure.


U heeft de keuze. De VMware solutions worden gebruikt voor verschillende OVH producten.


Indien het voor u noodzakelijk is om verschillende applicaties, met een hoog niveau van SLA en complete hardware abstractie, te bouwen, is de VPS Cloud voor u geschikt.

Als u in plaats daarvan uw infrastructuur en uw virtual machines wilt beheren en een dedicated en schaalbare infrastructuur heeft, dan heeft u de Dedicated Cloud nodig.


Inclusief met uw productenVirtualisatie licenties
& updates


SLA
Premium


Supervisie
Cloud


Anti-DDoS
Pro


Support
Expert


training
gratis*


*alleen met de Dedicated Cloud
OVH is meerdere malen bekroond door VMware:


OVH heeft voor haar infrastructuur en haar producten meerdere onderscheidingen ontvangen van VMware, marktleider in toonaangevende software en virtualisatie technologieën.

  • De award voor VMware Global Service Provider of the Year werd gegeven aan de cloud computing provider die de beste kwaliteit van dienstverlening levert
  • De vCloud Datacenter certificering garandeert dat de OVH Cloud voldoet aan de VMware veiligheidsnormen en interoperabel is
  • Global Service Provider 2013
  • VMware Service Provider Program (VSPP), Partner of the Year 2011, 2012, 2013 voor de EMEA zone
  • vCloud Air Service Provider of the Year 2014.