Kunstmatige intelligentie en machine learning

Versnel uw ontdekkingen en innovaties

Thumbnail

Kunstmatige intelligentie opent de deur naar een nieuwe wereld die veel dichter bij gebruikers en hun behoeften staat. We staan aan het begin van een ware revolutie.

OVH biedt u high-performance en flexibele cloudinfrastructuren die zijn aangepast aan uw software. We bieden ook kant-en-klare machine learning en deep learning oplossingen.

Ontdek hoe u optimaal kunt profiteren van onze infrastructuren en nieuwe projecten kunt ontwikkelen!

Cloudinfrastructuren voor AI en machine learning

Er is aanzienlijke rekenkracht vereist voor kunstmatige intelligentie, en GPU's leveren ongekende prestaties. OVH biedt een uitgebreide reeks dedicated en virtuele servers die speciaal zijn ontworpen om zelfs de meest rekenintensieve taken te ondersteunen.

Public Cloud compatibel met Nvidia GPU Cloud

Zet op NVIDIA gebaseerde, GPU-accelerated containers op onze OVH cloudinfrastructuren. U kunt alle componenten uit onze hardwarecatalogus gebruiken, inclusief de nieuwste GPU instances met Tesla P100 kaarten.

Thumbnail

Met NVIDIA GPU Cloud krijgen AI-onderzoekers toegang tot hoogwaardige containers die speciaal zijn geoptimaliseerd voor gebruik met toonaangevende programma's zoals TensorFlow, PyTorch en MXNet. Deze vooraf geïntegreerde en GPU-versnelde frameworks omvatten alle noodzakelijke afhankelijkheden zoals de werkomgeving van NVIDIA® CUDA®, NVIDIA bibliotheken en een speciaal besturingssysteem. 

Public Cloud GPU catalogus

OVH biedt u virtuele servers met een indrukwekkende rekenkracht, die maandelijks of per uur worden gefactureerd. Samen met ons interne privénetwerk (vRack) en onbeperkt verkeer, kunt u snel en eenvoudig compute-clusters aanmaken en beheren.

Vanaf € 2,29/uur

Laten we samen nieuwe mogelijkheden verkennen!

Thumbnail

Prescience Machine Learning Platform

Ontwerp, implementeer en maak gebruik van machine learning modellen zonder u zorgen te hoeven maken over de infrastructuur van uw platform. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Thumbnail

NVIDIA DGX-1

De snelste weg naar deep learning.   8 onderling verbonden NVIDIA Tesla V100 GPU's ondersteunen de softwarelaag van de Nvidia GPU Cloud voor het eenvoudig opzetten van gecontaineriseerde applicaties (TensorFlow, Caffe, Caffe2, Cuda8, cuDNN).

Sluit u aan bij onze OVH Community!

OVH is het gezicht van tech-fanaten. Word lid van onze community en deel uw opmerkingen, vragen, oplossingen of iets anders dat u te binnen schiet met betrekking tot kunstmatige intelligentie en machine learning. U staat in direct contact met onze technische teams.