Big Data and Analytics

Maak optimaal gebruik van uw data

Thumbnail

In alle bedrijfsgebieden zijn steeds meer databronnen beschikbaar; volumes rijzen de pan uit. Traditionele dataverwerkingsmethoden zijn niet langer efficiënt.

OVH biedt flexibele oplossingen voor het opslaan en verwerken van uw data, zodat u het zo snel mogelijk kunt gebruiken. Daarbij vertrouwen we op gebruikelijke software en standaard distributies zoals Cloudera.

Verken onze oplossingen

Onze oplossingen zijn gebaseerd op Hadoop, een van de toonaangevende softwarepakketten voor big data, en kunnen worden aangepast aan verschillende applicaties.

OVH Analytics Data Platform

Implementeer een Hadoop cluster in slechts een paar klikken met OVH Analytics Data Platform. Het cluster is vooraf geconfigureerd, beveiligd en geïmplementeerd op een flexibele public cloud infrastructuur, zodat u het zo snel mogelijk kunt gebruiken. Door de snelle en eenvoudige installatie is deze oplossing ideaal voor dagelijks gebruik.

  •  Vooraf geconfigureerd
  • Public Cloud infrastructuur
  • Geleverd binnen 1 uur
  • Facturering per uur of per maand

 

Managed big data solution

Verken ons volledig beheerde big data cluster Onze partner Claranet begeleidt u bij alle stadia, van concept tot het gebruik van de infrastructuur, via een centrale 24-uurs support voor al uw vragen. De ideale oplossing voor het inzetten van productieomgevingen voor kritieke projecten.

  • Advies en expertise
  • Inclusief installatie, configuratie en onderhoud
  • Dedicated cloudinfrastructuur
  • Geschikt voor alle doeleinden

Waarom kiezen voor OVH voor uw big data projecten?

Thumbnail

Privacy, veiligheid en omkeerbaarheid

Uw data is waardevol. We beheren datacenters in vele landen, altijd in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. Daarnaast is OVH een partner van de Open Cloud Foundation en zet het zich in voor een open cloud.

Thumbnail

Een partner voor uw projecten - geen concurrent

Iedereen heeft een rol: OVH is en blijft een leverancier van cloudoplossingen. We concurreren niet met de bedrijven van onze klanten.

Thumbnail

Flexibiliteit en performance

Onze big data oplossingen zijn gebaseerd op onze infrastructuurkennis. We maken gebruik van de public cloud en onze dedicated servers om u de meest uiteenlopende configuraties mogelijk te maken.

Thumbnail

Transparante oplossingen en efficiënt kostenbeheer

OVH staat erom bekend krachtige oplossingen aan te bieden voor een concurrerende prijs. Dit wordt ook bewezen door onze big data oplossingen, waarmee u eenvoudig uw kosten kunt berekenen.

Testimonials - You Trust OVH: Cloud Case Studies

Thumbnail

Stonegate IT Ltd.

Stonegate IT is een van de toonaangevende spelers op het gebied van digitale transformatie in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft klanten al geholpen met de migratie van meer dan 10 000 servers en applicaties naar cloud- (of hybride) omgevingen.

Thumbnail

SnapComms

Met meer dan 1,6 miljoen professionele eindgebruikers in 75 landen sinds het tien jaar geleden op de markt kwam, bewijst het bedrijf SnapComms in Nieuw-Zeeland zijn internationale ambities.

Sluit u aan bij de OVH community!

OVH is het gezicht van tech-fanaten. Word lid van onze community en deel uw opmerkingen, vragen, oplossingen of andere onderwerpen met betrekking tot big data. U staat in direct contact met onze technische teams.