OVH Analytics Data Platform

Uw Hadoop big data cluster - opgezet in slechts enkele klikken

Thumbnail

Het opzetten van een big data cluster is een langdurig en complex proces. OVH Analytics Data Platform maakt uw werk eenvoudiger. In minder dan een uur leveren we een vooraf geconfigureerde en gebruiksklare Apache Hadoop stack.

Op basis van de standaard open source Hadoop distributie, configureren we vooraf alle diensten die nodig zijn om uw data te verwerken en hun uitwisseling met het openbare netwerk en uw gebruikers te beveiligen. 

OVH Analytics Data Platform instellen voor verschillende doeleinden: marktanalyse, business intelligence, IoT of predictief onderhoud. Het is aan u!

 

Aan de slag met uw project

Thumbnail

Creëer Public Cloud project

Uw cluster is gebaseerd op een flexibele en krachtige Public Cloud infrastructuur, die beschikbaar is in verschillende regio's. Uw dienst wordt gefactureerd op basis van uw gebruik en de prijzen van de gebruikte instances.

Thumbnail

Cluster implementeren

Implementeer een compleet Analytics Data Platform cluster in slechts een paar klikken. OVH neemt de volledige configuratie over.

Thumbnail

Inloggen op de interface

U kunt uw cluster binnen een uur gebruiken. Maak verbinding met de grafische interface en krijg de kracht van big data!

Heeft u hulp nodig bij de bestelling?

Met dit formulier kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs om uw project te bestuderen.

GDPR opt-in
De gegevens in dit formulier worden met uw toestemming verzameld en zijn bedoeld voor informatie van OVH S.A.S als de gegevensverwerker. Ze kunnen worden overgedragen aan verwerkers die handelen volgens strikte instructies van OVH NL en andere eenheden van de OVH Group. Overdracht binnen de OVH Group buiten de Europese Unie zal alleen plaatsvinden in overeenstemming met bindende interne gegevensbeschermingsregels. De gegevens die in dit formulier worden ingevoerd, worden verzameld met het oog op de verwerking van uw aanvraag en kunnen worden gebruikt voor doeleinden die verband houden met het beheer van klantrelaties en commerciële communicatie, met inachtneming van de naleving door OVH. De gegevens worden zesendertig (36) maanden na uw laatste contact opgeslagen. U hebt de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit en het recht om de verwerking van persoonsgegevens die op u betrekking hebben om een legitieme reden te corrigeren, verwijderen, beperken, overdragen en verwerken. Gebruik alstublieft ons formulier om deze rechten uit te oefenen.

Analytics Data Platform

Hadoop cluster ingezet in een paar klikken
Vooraf geconfigureerd
Public Cloud Infrastructuur
Geleverd binnen 1 uur
Facturering per maand of per uur

Gebruikstarief

Beschikbare diensten

Zodra uw cluster actief is, hebt u toegang tot alle onderstaande diensten.
Onze oplossing is gebaseerd op een open source distributie van Apache Hadoop met een extra beveiligings- en beheerlaag, waaronder:

  • Network gateway en bastion host om uw verkeer op het openbare netwerk te beveiligen.
  • Identity Management Service (Kerberos en LDAP), WebSSH en Apache Ambari om uw processen te beveiligen.
  • Ambari software voor vereenvoudigd beheer via een webinterface.
Dataflow

Sqoop, Flume

Security

Ranger, Kerberos, Know, FreelPAidM

Storage

HDFS, HBase

Monitoring

Ambari, Logs Search, Ambari Infra

Scheduling

Oozie

Messaging

Kafka

Processing

YARN, Map Reduce 2, Tea, Pig, Slider, Hive, Spark 2, Presto

Bent u op zoek naar een volledig beheerde big data oplossing?

U hebt uitgebreide ondersteuning en een 100% beheerde oplossing nodig die wordt gehost op een dedicated cloud infrastructuur? Ontdek onze Cloudera Managed oplossing die is aangepast aan alle soorten gebruik - zelfs voor uw meest kritische toepassingen.

Sluit u aan bij de OVH community!

OVH is het gezicht van tech-fanaten. Word lid van onze community en deel uw opmerkingen, vragen, oplossingen of andere onderwerpen met betrekking tot big data. U staat in direct contact met onze technische teams.