Certificaten

OVH garandeert dat uw Private Cloud voldoet aan ISO/IEC 27001: 2013-certificering, SOC 1 Type II (SSAE 16 en ISAE 3401) en SOC 2 Type II internationale certificeringen en PCI DSS level 1 certificering.

ISO 27001, SOC 1 en SOC 2

OVH voldoet aan de voorwaarden van ISO 27002 om een goed beheer van informatiebeveiliging te verzekeren en ISO 27005 voor risk assessment en risk handling.

SOC 1 type II bevestigt dat OVH een beleid om zijn klantdata te beschermen helder heeft vastgesteld en geïmplementeerd. SOC 2 Type II evalueert dit beleid aan de hand van het internationale standaard, opgezet door de AICPA (American Institute of Certified Public Accountants) in zijn principes op vertrouwelijke services (Trust Services Principles).

Openbare bestanden

ISO-certificaat

Secties I van SOC 1 type II verslag (ISAE 3402 of SSAE 16)*

Secties I van SOC 2 type II*

SOC aanbod

Compleet verslag SOC 1 type II (SSAE 16 of ISAE 3402)*

Compleet verslag SOC 2 type II*

quote

Onder voorbehoud van het ondertekenen van een NDA*: Bestand in het Engels

Voorlopig hebben alleen onze datacenters in Frankrijk en Canada de bovenstaande certificeringen ontvangen, maar er worden stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat dit ook het geval is in onze datacenters in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Polen.

CSA STAR self-assessment

OVH is opgenomen in de Cloud Security Alliance's STAR registry vanwege zijn Private Cloud-oplossing. Dit initiatief informeert OVH klanten dat OVH's cloud computing-services voldoen aan de best practices van de CSA. Het bevat ook de bijzonderheden van de maatregelen die OVH heeft uitgevoerd om de beveiliging van informatiesystemen te waarborgen.


Consensus Assessments Initiative Questionnaire (CAIQ)

Gratis


PCI DSS Niveau 1

De PCI DSS Niveau 1 certificering (Payment Card Industry Data Security Standard) geeft banken en gebruikers van online services de zekerheid dat bedrijven die omgaan met vertrouwelijke betaalgegevens voldoen aan specifieke veiligheidseisen.


PCI DSS veiligheid uitgebreid naar al uw VM's

quote


On-site audit

Op verzoek, en onder bepaalde voorwaarden, kan OVH documentatie verstrekken met betrekking tot deze certificeringen. OVH machtigt uitsluitend audits door derden met het doel van de certificering voor alle betrokken partijen. Als u een ander referentiekader hebt wat betreft ISO 27001 of SOC dan kunt u een verzoek indienen bij OVH om uw vragenlijst in te vullen.

'Beveiliging op maat' aanbod

Consultatieservice, met de optie tot invullen van een vragenlijst over de veiligheidsmaatregelen in de OVH datacenters.


per offerte