Een unieke Cloud

Wanneer we het hebben over de cloud dan denken de meeste mensen aan Public Cloud: onbeperkte gedeelde resources, on-demand, ergens op het internet beschikbaar.

De kracht van Private Cloud

De private cloud wordt vaak omschreven als het cloudtype dat bedrijven intern bouwen, wat alle garanties van een dedicated hardware infrastructuur waarborgt. The OVH Private Cloud combineert de voordelen van een dedicated infrastructuur met al de flexibiliteit en on-demand resources van de Public Cloud.

Deze cloud is duurzamer, krachtiger, veiliger en transparanter. Bovendien is het 100% dedicated op alle lagen van de infrastructuur. Dit is uw virtuele datacenter!

Waarom kiezen voor een dedicated Cloud?

De kracht van OVH's Private Cloud ligt in het feit dat het u een dedicated en beheerde infrastructuur levert met volledige toegang tot de vSphere hypervisor (as a service), welke precies hetzelfde is als bij het gebruik van VMware-technologieën op uw infrastructuur.

Op deze manier kunt u profiteren van alle kracht van uw hardware en netwerkcapaciteiten terwijl OVH het onderhoud ervan verzorgt. We noemen dit 'Dedicated IaaS', hier is een overzicht van de toegevoegde waarde ervan:

vCenter + vSphere as a service: ik creëer mijn VM

Wanneer u een Private Cloud oplossing bestelt bij OVH, krijgt u ongeveer een uur na uw eerste bestelling toegang tot de vSphere hypervisor. Vanuit deze interface kunt u zoveel VM's maken als u nodig hebt, projecten opzetten, workloads creëren, en nog veel meer!
U bent dus niet beperkt tot slechts één reeks VM's. U heeft zelf de specifieke keuze wat betreft de vRAM, vCPU, storage size en uw eigen netwerkbeleid voor het implementeren van elke VM.

De schaalbaarheid van de Cloud: uw aanvullende resources on-demand

Wilt u meer hardware resources om nieuwe VM's te maken? U kunt hosts en datastores toevoegen en verwijderen wanneer u maar wilt! Deze resources worden binnen 30 minuten op uw infrastructuur geleverd en geconfigureerd, en u kunt kiezen tussen facturering per maand of per uur.

Stabiliteit en gegarandeerde performance

U bent thuis! U hoeft nooit meer uw infrastructuur met een andere klant te delen. U gebruikt 100% van uw resources om het beste te halen uit uw omgeving.

Een transparante cloud

Uw data is in een cloud waar u totale controle over heeft! Met Private Cloud kunt u uw datacenter en hardware kiezen. Met inbegrepen VMware-licenties, onbeperkt verkeer, en gegarandeerde bandbreedte: er zijn dus geen verborgen kosten!

Private Cloud of OVH Private Cloud?

Standaard technologie, maximale industrialisatie

Uw dedicated infrastructuur, zonder vertraging

Onze beheerde service omvat geen lange, ingewikkelde orders. Wanneer u een Private Cloud infrastructuur bij OVH bestelt, leveren we een dedicated, geconfigureerde (vCenter) en gebruiksklare infrastructuur via de vSphere interface. Zodra het is geleverd, kunt u meteen aan de slag met het implementeren van uw VM's.

Automatische vervanging van uw resources

Mocht een host uitvallen, dan hoeft u geen contact op te nemen met ons of een ticket te openen! Uw hosts worden automatisch vervangen door soortgelijke hosts in uw infrastructuur. Met levering binnen 15 minuten (100% SLA), en de automatische reboot van uw VM's (inclusief VMware HA functionering), is uw infrastructuur 24/7/365 beschikbaar.

Op maat te maken OVH – vSphere

Dankzij onze VMware expertise kunnen we functies direct aan de vSphere interface toevoegen. Zo kunt u bijvoorbeeld, naast toevoegen/verwijderen van uw resources vanaf de interface, ook een storing simuleren om zo de redundancy te testen en mechanismes te rebooten met de 'Resilience Test'-functie. U kunt op elk gewenst moment tests uitvoeren, rechtstreeks vanaf uw vSphere.

VMware samenwerking

Door onze partnerschap met VMware kan de Private Cloud service onbeperkt profiteren van alle VMware-innovaties. Daarom levert Private Cloud het beste van VMware-virtualisatie met vSphere en door 'Software Defined Network'-technologieën met NSX, 'Software Defined Storage' met VSAN (binnenkort beschikbaar), en de geavanceerde beheeroplossing vRealize Operations voor een gedegen beheer van uw infrastructuur.

De kwaliteit van OVH en meer!

De Private Cloud infrastructuren voldoen aan de voorwaarden van de volgende certificaten: ISO 27001, SOC I en II type 2, CSA Star, en PCI DSS. We wilden een aanvullend serviceniveau toevoegen door anti-DDoS, vScope monitoring of de Private Cloud training sessies van OVH Academy toe te voegen.

Multi-datacenter

De Private Cloud is beschikbaar in onze Strasbourg en Roubaix datacenters in Frankrijk, evenals Beauharnois in Canada. Implementeer uw infrastructuur in één of meerdere datacenters en profiteer van vRack Connect bij de bouw van uw hybride cloud!