Een 100% Dedicated Cloud

Fysieke servers, disks, virtual machines en software-oplossingen: bij onze Dedicated Cloud infrastructuur bent u gegarandeerd de enige gebruiker.

Een privénetwerk

Alle Private Cloud resources zijn dedicated en het netwerk is volledig privé. Elke Dedicated Cloud heeft ten minste 2 VLAN's: een niet-configureerbare admin VLAN, opgezet voor het interne netwerk en om te verzekeren dat de infrastructuur correct draait, en een VLAN verbonden aan het internet. De Private Cloud reeks biedt 2000 VxLAN's. De SDDC reeks stelt u in staat om tot 4000 vLAN's te activeren tussen uw virtuele machines en andere vRack compatibele OVH services. Afhankelijk van uw project kunt u er zeker van zijn dat uw virtuele machines geïsoleerd zijn.

Alles is redundant

Om een serviceniveau van vrijwel 100% te verzekeren, en om de gevolgen van serviceonderbreking te verlichten, zijn alle onderdelen op de Private Cloud infrastructuur gedupliceerd. De servers werken in paren. Ze zijn verbonden op twee netwerkconnecties aan twee verschillende schakelaars, elke heeft twee verschillende power supplies en twee verschillende transformers. Evenals servers zijn ook storage spaces en routers gedupliceerd en verbonden middels twee verschillende power supplies.

Gegarandeerde bandbreedte

OVH garandeert een capaciteit van 40 Gbps bandbreedte. We hebben dan ook een zeer grote netwerkinfrastructuur opgezet, waarmee we latency in uw Private Cloud tot een minimum houden! En latency is erg betrouwbaar wanneer u extern communiceert!

Unieke vLan

Uw Private Cloud storage spaces en servers zijn uitsluitend gereserveerd voor uw gebruik. Alle communicatie ertussen verloopt binnen een privé VLAN, zo kan het niet van buitenaf gezien worden en is uw data altijd helemaal veilig!

VPN SSL

U gebruikt een VPN (Virtual Private Network) om uw infrastructuur te beheren. Het werkt via een ingangspunt in uw klant-interface. Dit netwerk is volledig beveiligd met SSL. Toegang tot uw vCenter is veilig, gemakkelijk en voldoet aan de verschillende vereisten in de levenscyclus van een project. Het is aan u om uw beveiligingsbeleid te kiezen - geopend (ontwikkeling), geblokkeerd (productie) of dynamisch (formule).

Hulp nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken via: +31 20 808 6057 *

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00

*Gratis vanaf een vaste lijn, exclusief eventuele extra kosten van een mobiele provider