Hoe migreer ik naar Private Cloud?

Volledige migratie of geleidelijke overgang: 4 mogelijkheden voor uw overstap naar Private Cloud

U heeft virtual machines, instances of virtual private servers in een public cloud

Met Private Cloud kunt u ze hergroeperen in uw 100% dedicated control panel. U kunt ze organiseren, de kosten ervan optimaliseren, de SLA verhogen, en de beste strategieën voor een ramp recovery en business continuïteit vaststellen. Het is de ideale oplossing om een project geleidelijk aan te stabiliseren en de groei ervan te ondersteunen. Met toegang tot de virtualisatielaag (VAAS), heeft u meer vrijheid om geavanceerde strategieën te definiëren. U zult niet langer alleen de root zijn; ook zult u de manager zijn van uw dedicated virtual infrastructuur.

U heeft een gevirtualiseerde infrastructuur op dedicated servers

Besteed minder tijd aan schaalvergroting, migratie en implementatie van uw Dedicated Cloud. Concentreer u op uw virtuele infrastructuur, terwijl OVH geautomatiseerde implementatie en het updaten van uw virtualisatieservers en -oplossingen op zich neemt. Dankzij automatische hot-swap hoeft u niet langer complexe plannen te bedenken om hardware beschikbaarheid te garanderen. Importeer uw oude VM's in Private Cloud om meer tijd vrij te maken voor het optimaliseren van uw strategieën.
U kunt een combinatie van dedicated servers en Private Cloud (hybride architectuur), verbonden door OVH's privénetwerk(vRack), behouden.

U heeft een fysieke infrastructuur op dedicated servers

U kunt uw bedrijf migreren met behulp van de tools die zijn ontwikkeld door de software-uitgevers. Als u een VMware-ondersteunde Private Cloud hebt gekozen dan kunt u gratis gebruikmaken van deze tool. VMware Converter. Als uw Microsoft-ondersteunde Private Cloud wordt dan gebruikt u Virtual Machine Converter. Private Cloud bevrijdt u van het beheer van uw dedicated servers zodat u uw architectuur en het gebruik van resources kunt consolideren.
U kunt een mengsel van dedicated servers en Private Cloud (hybride architectuur) behouden die met elkaar verbonden zijn via OVH's private network (vRack).

U heeft al een interne (Private Cloud) op uw servers

U kunt alle, of een deel van uw bedrijf (data, servers) overdragen aan uw OVH Private Cloud zonder dat uw technologie of architectuur hoeft te veranderen. U kunt de nieuwste versies van dezelfde oplossingen en licenties (VMware, vSphere) die u intern gebruikt vinden.
U bent minder tijd kwijt aan onderhouden, updaten en schalen van uw cloudoplossing. Het toevoegen van een server aan uw virtuele infrastructuur neemt geen halve dag meer in beslag - u kunt het nu allemaal in slechts 30 minuten doen.
Uw interne kosten gaan van CAPEX naar OPEX: u hoeft niet langer te betalen voor licenties of netwerkhardware. U zult ze in real time kunnen huren en resizen.
U zult in staat zijn om disaster recovery en business continuity plannen tussen uw datacenter en een of meerdere OVH datacenters te ontwikkelen.
U kunt een Hybrid Cloud bouwen met behulp van standaard technologieën, wat optimale portability en reversibility garandeert!