VMware® Hybrid Cloud Extension

Hybride wordt realiteit: mobiele applicaties en hybride infrastructuur in elk type vSphere cloud.

Vlotte migratie van uw datacenter naar de hybride cloud

Dankzij Hybrid Cloud Extension krijgt u een efficiënte, veilige en optimale verbinding die de mobiliteit van applicaties tussen elk type lokale vSphere infrastructuur en OVH Private Cloud garandeert. Uw nieuwe uitgebreide netwerk werkt op dezelfde manier als uw lokale netwerk en u kunt workloads migreren zonder downtime. De Hybrid Cloud Extension technologie bundelt multi-site resources en levert ze in de vorm van een continue hybride cloud, waardoor een hybride infrastructuur ontstaat. U kunt ook de VMware NSX-beveiligingsinstellingen migreren om dezelfde beveiligingsopties in de cloud in te stellen.

Uitbreiding en vervanging van datacenters, disaster recovery: verken de HCX oplossing

Icon/transfer - 32 Created with Sketch.
  • De vMotion Hybrid Cloud Extension biedt migraties in beide richtingen zonder enige downtime voor alle vSphere versies
  • Implementatie van verschillende typen VM-migraties: massamigratie, gedeeltelijke migratie en bidirectionele migratie
  • Vereenvoudigde migraties dankzij de SaaS portal
padlockClosed - 32 Created with Sketch.
  • Beperk risico met ultrabeveiligde cloudmigratie via een proxy voor vMotion, de netwerkextensie en bedrijfsherstel op basis van volledig beveiligde applicatieregels
  • Beveiligingsinstellingen worden gemigreerd met de applicaties, waardoor het eenvoudig is om uw infrastructuur na migratie te beschermen
  • Betrouwbare disaster recovery-mogelijkheid door optimalisatie van Wide Area Network (WAN), waardoor migratietijd tot 45% wordt beperkt
Icones/base/counter/32 Created with Sketch.
  • L2-uitbreiding vereenvoudigt netwerkconnectiviteit tussen sites zonder speciale verbindingen
  • Vermijd het opnieuw aanpassen van uw on-site omgeving om de integratie van de cloud te versnellen
  • Optimalisatie van het geïntegreerde WAN - speciaal aangepast aan de vereisten van hybride infrastructuren

Belangrijkste kenmerken

Eenvoudige planning en geavanceerde compatibiliteit

U hoeft uw bestaande VM/vSphere omgeving niet te upgraden of uw IP-adressen opnieuw toe te wijzen. Dit vermindert de hoeveelheid aanvankelijke planning en configuratie die nodig is voor een geslaagde migratie.

Alles-in-één oplossing voor betrouwbare disaster recovery

Gebaseerd op vSphere replicatieservices, waarmee een alles-in-één DR-oplossing van wereldklasse wordt geleverd voor vSphere omgevingen.

L2 uitgebreid netwerk

Maak de cloud een uitbreiding van uw lokale datacenter. Met slechts een paar klikken kunt u volledig automatische tunnels instellen of verwijderen.

Vereenvoudigde workload-migraties

Migreer uw actieve workloads zonder downtime. Hybrid Cloud Extension biedt u ook de flexibiliteit van op replicatie gebaseerde migratie voor massale migratie van uw VM's met minimale downtime.

Cloud- en lokale uitbreiding

Breid netwerken uit naar de cloud en integreer lokale en externe resources met gemakkelijke migratie van en naar de cloud.

Software-gestuurde WAN

Met intelligente routering, een selectie WAN-paden op meerdere niveaus en verkeersbeheer waarbij rekening wordt gehouden met replicatie en WAN-optimalisatietechnologie, zal uw verbinding met vCloud Air, mogelijk gemaakt door OVH, eruit zien als een onderdeel van uw lokale netwerk.

Migratie van beveiligingsinstellingen

Migreer uw VM's naar de cloud en bewaar ze in hetzelfde L2-segment van het WAN. Bovendien kunt u uw beveiligingsinstellingen overdragen voor een transparante migratie van de applicaties.

Mis de lancering van de HCX oplossing niet!

We zullen u van tevoren informeren wanneer de oplossing beschikbaar is op onze website.

GDPR opt-in
De gegevens in dit formulier worden met uw toestemming verzameld en zijn bedoeld voor informatie van OVH S.A.S als de gegevensverwerker. Ze kunnen worden overgedragen aan verwerkers die handelen volgens strikte instructies van OVH NL en andere eenheden van de OVH Group. Overdracht binnen de OVH Group buiten de Europese Unie zal alleen plaatsvinden in overeenstemming met bindende interne gegevensbeschermingsregels. De gegevens die in dit formulier worden ingevoerd, worden verzameld met het oog op de verwerking van uw aanvraag en kunnen worden gebruikt voor doeleinden die verband houden met het beheer van klantrelaties en commerciële communicatie, met inachtneming van de naleving door OVH. De gegevens worden zesendertig (36) maanden na uw laatste contact opgeslagen. U hebt de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit en het recht om de verwerking van persoonsgegevens die op u betrekking hebben om een legitieme reden te corrigeren, verwijderen, beperken, overdragen en verwerken. Gebruik alstublieft ons formulier om deze rechten uit te oefenen.