vSphere Replicatie

Virtuele machine-replicatie van uw on-premise infrastructuur naar uw OVH Private Cloud.

Powered by VMWare*

Vereenvoudigde migratie van uw VM's

Beheer asynchrone migratie van uw virtuele machines rechtstreeks vanuit de vSphere Hypervisor 6.5 en maak gebruik van de kracht van Veeam Backup & Replication - eenvoudig en duidelijk.

Storage-agnostic

Welke verschillende opslagtechnologieën u ook gebruikt, migraties hoeven niet aan beide kanten op dezelfde manier te worden geconfigureerd. Repliceer uw VM's zonder u zorgen te hoeven maken over de opslaglaag en krijg volledige compatibiliteit met uw lokale opslag.

Replicatiebeheer

1
Thumbnail

Configureer vSphere-replicatie via uw vSphere client

2
Thumbnail

Selecteer de betreffende VM's

3
Thumbnail

Start de replicatie van de VM's

4
Thumbnail

Monitor uw taken middels één tool!

vSphere Replication

Migreer uw workloads snel en eenvoudig met vSphere Replication©, rechtstreeks geïntegreerd in vSphere 6.5 voor makkelijke migratie.

Neem contact met ons op

om te worden geïnformeerd over de productlancering

Toepassing

Thumbnail
icon/transitPadlock - 32 Created with Sketch.

Veilige overdracht van uw gegevens

Uw gegevens worden via een VPN tussen de twee sites overgebracht om al uw transfers te beveiligen.

icon/reload - 32 Created with Sketch.

Continue synchronisatie van uw gegevens

Beheer de replicatie van uw VM's en stel de herstelpunten en de gewenste RPO in.

Word als eerste geïnformeerd over de productrelease!

We zullen u op de hoogte stellen zodra de aanbieding verschijnt.

GDPR opt-in
De gegevens in dit formulier worden met uw toestemming verzameld en zijn bedoeld voor informatie van OVH S.A.S als de gegevensverwerker. Ze kunnen worden overgedragen aan verwerkers die handelen volgens strikte instructies van OVH NL en andere eenheden van de OVH Group. Overdracht binnen de OVH Group buiten de Europese Unie zal alleen plaatsvinden in overeenstemming met bindende interne gegevensbeschermingsregels. De gegevens die in dit formulier worden ingevoerd, worden verzameld met het oog op de verwerking van uw aanvraag en kunnen worden gebruikt voor doeleinden die verband houden met het beheer van klantrelaties en commerciële communicatie, met inachtneming van de naleving door OVH. De gegevens worden zesendertig (36) maanden na uw laatste contact opgeslagen. U hebt de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit en het recht om de verwerking van persoonsgegevens die op u betrekking hebben om een legitieme reden te corrigeren, verwijderen, beperken, overdragen en verwerken. Gebruik alstublieft ons formulier om deze rechten uit te oefenen.