OVH Payment Infrastructure

De kracht van SDDC ter ondersteuning van betaalsystemen.

OVH Payment Infrastructure

Strengere controles rond betaalkaartgegevens zijn nodig om fraude te verminderen, en degenen die omgaan met IT betalingssystemen hebben zeer sterke beveiligingseisen. OVH heeft de meest geavanceerde veiligheidsmaatregelen ingesteld om het hoogste niveau van beveiliging voor uw betalingsinfrastructuren te verzekeren.
Voorlopig hebben alleen onze datacenters in Frankrijk en Canada de PCI DSS-certificering ontvangen, maar er worden stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat dit ook het geval is in onze datacenters in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Polen.

Payment Infrastructure starterspakketten

Starterspakketten zijn vooraf geconfigureerd door OVH. Hardware, Hosts en Datastores zijn flexibel en u kunt ze aanpassen naar wens.

SDDC
PCI DSS Payment Infrastructure

Dit starterspakket is PCI DSS 3.2-gecertificeerd en het heeft alle tools die u nodig heeft voor het implementeren van PCI DSS compliance. Dit bevat alle benodigde certificaten en contracten (Verklaring van compliance, de PCI DSS verantwoordelijikheidsmatrix). OVH experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen de eisen van PCI DSS compliance te navigeren.

2 x Intel Xeon E5-2689v4
10 cores/20 threads3.1 GHz - 2 x 64 GB RAM

2 x Datastores 1.2 GB NFS
1 x Datastore SSD-Accelerated 1.2 To NFS
vCenter + vSphere
Enterprise Plus Licentie
NSX en vRealize Operations
Inclusief geavanceerde beveiliging
AoC (verklaring van compliance)
PCI DSS contract
2 049/maand excl. btw

Om het compliance proces te starten kunt u contact opnemen met ons support team.

U bent al een Private Cloud klant: uw infrastructuur is PCI-DSS 3.2 compliant

U bent al een Private Cloud klant (of een klant van de vorige Enterprise/Infrastructuur reeks) en u wilt overschakelen naar een Private Cloud Payment Infrastructure oplossing.

Het PCI DSS compliant maken van uw betaaloplossingen.

Geavanceerde beveiliging

 • ACL infrastructuur
 • Time out sessie
 • SMS monitoring en acties gevalideerd via tokens
 • Verkeersanalyse en monitoring van frauduleuze activiteiten
 • Dagelijks verslag over gevoelige acties
 • Verbeterd beheer van gebruikersaccounts en administrators
 • Speciale behandeling van vernietigde fysieke media
 • Verbeterde traceerbaarheid

Een vereenvoudigde benadering tot compliance

Doordat u gebruik maakt van een SDDC-infrastructuur, gecertificeerd als PCI DSS 3.2 Level 1 PSP compliant door een gekwalificeerde auditor (QSA), is het naleven van compliance eenvoudiger gemaakt. Wij zullen u begeleiden bij de volgende stappen op weg naar de naleving:

 • Bestel uw SDDC PCI DSS Payment Infrastructure pakket.
 • Accepteer de PCI DSS voorwaarden.
 • Een OVH PCI DSS expert leidt u door de stappen om PCI DSS compliance te verzekeren.
 • OVH levert de benodigde documenten voor uw compliance proces.

Private Cloud Infrastructure

OVH's Private Cloud is een unieke oplossing waarin 100% dedicated hardware gecombineerd wordt met de schaalbaarheid en flexibiliteit van de Cloud. Uw infrastructuur wordt gevirtualiseerd met VMware-technologie en uw hardware wordt volledig beheerd door OVH. Creëer gemakkelijk onbeperkte VM's vanaf uw vSphere interface!

NSX

NSX is een Software-Defined Network (SDN) oplossing ontwikkeld door VMware. Met NSX kunt u de regels configureren om toegang te krijgen tot uw netwerken, uw veiligheidsbeleid te creëren en de verschillende netwerkdiensten te implementeren die u nodig heeft om uw infrastructuur te bouwen, in slechts enkele minuten!

vRops

vRealize Operations helpt u uw infrastructuur te beheren. U kunt gemakkelijk eventuele problemen opsporen en uw resource-behoeften anticiperen om de QoS van uw platform te verzekeren.