Inbegrepen diensten met uw Private Cloud

OVH levert u niet alleen een turnkey hypervisor maar biedt u ook onze eigen toegevoegde waarde door onze plugins in de hypervisor te integreren of door u aanvullende functies te bieden via de Manager.

Geniet van nieuwe diensten!

Automatische host backups
Indien, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, een onderbreking optreedt op een van mijn hosts, hoe kunnen mijn VM's blijven werken? Er wordt constant toezicht gehouden op de infrastructuur. Als een defecte host ontdekt wordt, zullen uw virtual machines op de andere hosts in uw infrastructuur worden opgestart dankzij de hoge beschikbaarheid functies van de hypervisors. Een backup-host wordt vervolgens in minder dan 15 minuten toegevoegd aan het virtual datacenter. Het zal de configuratie van de vorige host houden. En de load balancing solutions van de virtual machines op de hosts zullen zorgen voor de herverdeling van de VM's op uw hosts op een duurzame manier.
Test de instellingen, door het falen van de host te simuleren
Test uw configuratie door een host-storing te simuleren. Zo controleert u de weerstand van uw systeem.
Met de hypervisor hoeft u slechts met de rechtermuisknop op de host te klikken om de weerstandsfunctie te zien, dit kan een host crash simuleren en dus controleren of het systeem goed werkt.
De resources testen voor een paar uur
Hoe kan ik er zeker van zijn dat deze L-hosts voldoende zijn om het starters pack te voltooien, en om te reageren op de behoeften van een ​​aantal zeer kritische applicaties? Om nieuwe hosts te testen kan een klant deze per uur huren. Maar zij/hij kan ook op elk gewenst moment besluiten om deze hosts te huren voor een langere periode en over te stappen op een maandelijks tarief via het OVH Control Panel.
Voeg resources toe binnen 30 minuten
Een piekbelasting kan een goed beheerde website op zijn knieën brengen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk wordt gereageerd op een dergelijke piek? Vijf minuten. Zo snel kan OVH nieuwe door de klant aangevraagde resources toewijzen, of het nu RAM, CPU, opslagruimte voor verhoogde IOP, of enig ander onderdeel van de oplossing betreft.
Veilige toegang tot uw Private Cloud?
Klanten kunnen de VPN-service activeren om in te loggen op hun Private Cloud. Ga simpelweg naar de 'OVH Network'-tab in het virtuele datacenter en klik op "Activate VPN". Een VPN-client kan vervolgens worden geïnstalleerd op een werkstation of mobiel apparaat op Android of iOS, om zo de toegang tot de Dedicated Cloud te verzekeren.
Voeg IP-adres blocks toe, geplaatst in het land naar keuze.
Hoe kan men de reverse van de IP-adressen bijwerken? In de OVH plug-in, kunt u met de "OVH Network"-tab de reverse van IP-adressen updaten, mits hier al een domeinnaam aan is gelinkt.

Nog meer services