VMware vSphere

Beheer uw Private Cloud met VMware vSphere
OVH en VMware bieden u de vSphere 6.5-licentie die vooraf is geïnstalleerd op Private Cloud en automatisch wordt uitgebreid naar alle servers en baaien in uw pakket. OVH zorgt voor geautomatiseerde implementatie, updates en optimale configuratie, zodat u zich kunt richten op het gebruik van uw virtualisatieoplossing.

Hypervisor 'as a service' voor onbeperkte creatie en beheer van al uw VM's!

vSphere homepage
OVH plugin: voeg datastores toe in vijf minuten
OVH plugin: netwerkbeheer
OVH plugin: testen van weerstand

Inclusief Enterprise Plus licentie: toegang tot alle beschikbare VMware-functies

Met uw vSphere Private Cloud wordt u gehost op een platform dat aan de eisen van VMware voldoet. Het VMware-ondersteunde Private Cloud platform is ook gecertificeerd vCloud DatacenterDe hoogste certificering geleverd door de software publisher voor serviceproviders.

OVH geeft u toegang tot alle VMware vSphere-functies met de Enterprise Plus licentie.

VMWare High Availability

High Availability biedt u bescherming tegen hardwarestoringen en fouten in het besturingssysteem. Deze dienst controleert permanent uw virtuele machines, dus als de ene machine daalt, dan zorgt High Availability ervoor dat het automatisch wordt opgestart op een andere server op uw Private Cloud. Uw VM is binnen enkele minuten weer beschikbaar, zonder menselijke tussenkomst.

VMWare Vmotion

In één klik kunt u met VMotion uw virtual machines verplaatsen, gedurende de uitvoering, van de ene host naar de andere. Er is geen onderbreking van de dienst: het werkgeheugen en de uitvoeringsstatus van uw VM's worden direct doorgestuurd. Daarnaast is het netwerk ook gevirtualiseerd, de VM's behouden hun netwerkverbindingen en identiteit. Gepland onderhoud van een server heeft bijvoorbeeld geen invloed op de eindgebruiker.

VMWare DRS

Distributed Resource Scheduler (DRS) optimaliseert uw Dedicated Cloud Infastructuur, zonder een van uw interventie. Ongeacht uw activiteit, deze functie verdeelt automatisch de lading van uw VM's op uw verschillende servers. Het is dus mogelijk om te overschakelen naar uw activiteit en de kosten van het cluster te minimaliseren.

VMware vNetwork Distributed Switch

Centraliseer implementatie, beheer en monitoring van uw virtual machines, door een netwerkcluster combinatie te gebruiken. De vNetwork Distributed Switch verzekert een kwaliteit van service (QoS) op verschillende VMware netwerken door hen een maximale bandbreedte toe te kennen.

VMWare Storage vMotion

Verplaats bestanden van het hard disk-bestand van uw virtuale machines van de ene naar de andere opslag zonder enige onderbreking. VMotion storage verzekert de integriteit van deze transacties. In het geval van een gepland onderhoud van de opslag, blijft de dienst nog steeds beschikbaar. Deze functie is ook erg handig als u nieuwe filters krijgt en verder wilt gaan met migratie.

VMWare Hot Add

Met Hot Add, hoeven uw projecten niet meer in de wachtrij te staan! Met deze functie kunt u direct de processor resources en het geheugen verhogen van uw VM. De operatie wordt "hot" uitgevoerd zonder verstoring of onderbreking van de dienst. En het is totaal niet ingewikkeld: u hoeft alleen maar de cursor te gebruiken!

VMWare Update Manager

Het updaten van uw hosts is kinderspel met Update Manager! Alle taken worden geautomatiseerd en een dashboard biedt een overzicht van de status van updates en patches toegepast op uw Private Cloud. Het beheer van updates is dus een stuk makkelijker gemaakt, terwijl uw infrastructuur wordt beschermd tegen bugs en security loopholes.

VMWare API vStorage

Bescherm uw Private Cloud met gemak middels de vStorage API. Deze programming interfaces stellen u in staat om een backup te maken van alle VM's op uw infrastructuur, van een gecentraliseerde backup of een VM. Hierdoor is het niet meer nodig om backup agents op elke machine of host te beheren.

VMWare Thin Provisionning

Thin Provisioning vermindert uw opslagbehoeften door middel van de dynamische toewijzing van schijfruimte. Uw VM's hebben de juiste hoeveelheid schijfruimte, zonder afbreuk te doen aan hun prestaties. De aan te schaffen opslag wordt kleiner, zodat investerings- en operationele kosten lager worden.

Het creëren van VM's via de marketplace of een OVF

Comprimeer en deel uw VM's op de marketplace van VMware. Op dit uitwisselingsplatform, vindt men honderden vooraf geconfigureerde VM's, klaar om te worden gebruikt. De .ovf bestanden zijn direct bruikbaar, voor een eenvoudiger implementatie.

VMware Storage I/O Control

Met Storage I/O Control kunt u verschillende regels en voorkeuren bepalen om de kwaliteit van de I/O van uw virtual machines te beheren. U kunt ook zorgen voor een toegangshiërarchie tot de gedeelde opslag.

VMware network I/O Control

Met Network I/O Control, bepaalt u uw regels en strategieën voor elke virtual machine en strategische applicaties, zodat deze altijd beschikbaar zijn. Zodra congestie wordt gedetecteerd, deelt de functie automatisch resources toe met hoge prioriteit.

vSphere personalisatie

OVH plugins

OVH heeft functies toegevoegd binnen de vSphere interface waarmee u uw Private Cloud kunt beheren

OVH Private Cloud

Hiermee kunt u extra hosts toevoegen met levering binnen 30 minuten.

OVH Network

Geeft u toegang tot het overzicht van uw IP's zodat u hun status kunt bekijken.

OVH Storage

Hiermee kunt u extra storage resources toevoegen met levering binnen 30 minuten.

Resistentie test

Om uw herstart regels (HA), continuïteit van de dienstverlening (Fault Tolerance), en load balancing (DRS) te testen wordt een netwerkonderbreking van uw hosts gesimuleerd, om zo het mechanisme van de high availability te testen.
SDDC virtualisatie

NSX - VMware's Software Defined Network

NSX is een oplossing die gebonden is aan vSphere met het vermogen om uw veiligheidsbeleid gemakkelijk te implementeren en biedt toegang tot een hele reeks diensten zoals Firewall, VPN, load balancer, NAT of DHCP. Bij bepaalde voorgeconfigureerde pakketten is NSX inbegrepen en bij 'a la carte'-pakketten is het als optie verkrijgbaar. Alle Software Defined Datacenter aanbiedingen zijn standaard uitgerust met NSX.