Compute: de Public Cloud instances van OVH

Compute

De kracht van geavanceerde servers, de flexibiliteit van de public cloud

OVH werkt op grote schaal met het beste materieel om infrastructuren aan te bieden voor de aantrekkelijkste prijs-kwaliteitverhouding. Elke resource wordt aangepast en geconfigureerd om maximale prestaties voor uw public cloud instances te leveren. Onze catalogus aan Public Cloud oplossingen is samengesteld uit verschillende reeksen en opties die al uw behoeften voor een cloud afdekken. Al onze resources zijn verkrijgbaar met on-demand verbruik zodat u volledig flexibel bent.

Onze cloud-computing instances

public cloud ressources garanties

Gegarandeerde Resources

Implementeer cloud instances waarvan de resources, die 100 % van de tijd gegarandeerd zijn, een groot aantal toepassingen mogelijk maken.

Implementeer cloud instances waarvan de resources, die 100 % van de tijd gegarandeerd zijn, een groot aantal toepassingen mogelijk maken.

public cloud gpu

GPU

Ervaar onze krachtigste public cloud instances die met parallelle rekentaken tot 1000 keer sneller zijn dan een CPU.

Ervaar onze krachtigste public cloud instances die met parallelle rekentaken tot 1000 keer sneller zijn dan een CPU.

public cloud iops

IOPS

Soon

Beschik over ultrasnelle IOPS dankzij de NVMe-kaarten van deze instances die ontworpen zijn om optimaal databases of big data-applicaties te ondersteunen.

Beschik over ultrasnelle IOPS dankzij de NVMe-kaarten van deze instances die ontworpen zijn om optimaal databases of big data-applicaties te ondersteunen.

sandbox serveur test

Sandbox

Kies voor kleine instances voor de beste prijs met gedeelde resources, perfect voor test- en ontwikkelomgevingen.

Kies voor kleine instances voor de beste prijs met gedeelde resources, perfect voor test- en ontwikkelomgevingen.

Gebruik

Selecteer uw type instance

openstack flavor list

Kies uw besturingssysteem

openstack image list

Maak uw instance aan

openstack server create --flavor c2-60 --image debian server01

Starten?

Maak een account aan en start uw services binnen een minuut

Starten

Algemene functies

Aanvullende schijven

U kunt een of meerdere disks toevoegen om de opslagruimte van uw servers te vergroten. De grootte van onze cloud-opslagmogelijkheden kan op ieder gewenst moment gewijzigd worden. Zie Block Storage

Lokale SSD-schijven

De systeemschijven van de Public Cloud instances zijn gebaseerd op SSD-technologie waardoor ze zeer goede prestaties leveren bij lezen en schrijven.

Besturingssysteem naar keuze

Start vanaf 15 Linux, Windows of FreeBSD distributies. Importeer ook uw eigen images om de catalogus aan te vullen. Zie Public Image Catalog

Instance Backup

De systeemschijf van uw instances kan opgeslagen en naar een andere cluster geëxporteerd worden om deze vervolgens weer te gebruiken. Uw gevoelige gegevens zijn beschermd. Zie Instance Backup

Reconstructie van de instance

Om weer vanaf nul te beginnen met een instance terwijl u tegelijkertijd de beginconfiguratie behoudt, kunt u met de rebuild mode het besturingssysteem in plaats van de hele instance herinitialiseren.

Flexibele servers

Onze servers worden in enkele seconden geleverd en per uur gefactureerd. U kunt tevens de prestaties aan uw gebruik aanpassen.

Maandelijkse facturering aan -50 %

Uw servers kunnen per maand gefactureerd worden. Daarmee beschikt u over een nog voordeliger tarief (50 % korting op de prijs per uur).

Optimalisatie van kosten

Als u een instance enige tijd niet nodig heeft, dan is het voordeliger om de functie „shelve“ te gebruiken. Deze zet de instance in een diepe slaapstand („hibernation“) en vermindert zo de kosten.

Anti-DDoS

Het netwerk wordt beschermd door het Anti-DDoS systeem van OVH. Alle instances beschikken zonder extra kosten over deze bescherming.

Persoonlijk aanpassen van de instance

Elke instance kan startup-scripts uitvoeren als cloud-init geactiveerd is in het besturingssysteem. Hiermee kan elke implementatie van een cloud server persoonlijk aangepast worden.

Configuratieschijf

Start een instance door bestanden of variabelen over te zetten die geïnjecteerd worden in het besturingssysteem. Deze functionaliteit is zeer nuttig om uw implementaties te automatiseren.

Toegang tot de KVM-console

De virtuele console op de server is direct toegankelijk via uw browser om alle acties uit te voeren die niet via het netwerk uitvoerbaar zijn.

Flexibele aansluiting op het netwerk

Het aanmaken van netwerken en netwerkpoorten gebeurt on demand en deze worden zonder reboot aan de instances gekoppeld. Het is ook mogelijk meerdere verbindingen op eenzelfde instance te hebben. Zie Private Network

Bescherming van de instance

Met de functie „lock“ worden alle handelingen voor de instance geblokkeerd. Alleen de eigenaar van de instance kan veranderingen aanbrengen, waardoor u rustig met een team kunt werken.

De Public Cloud door OVH

Een simpele cloud die u minder tijd kost

De public cloud die we gemaakt hebben, is open en eenvoudig te gebruiken, zodat u zich kunt concentreren op het ontwikkelen en implementeren van uw software-oplossingen.

Met OpenStack als basis is deze gebouwd op open standaarden om het aanmaken en uitrollen van instances te vergemakkelijken en de automatisering van bepaalde acties via standaard API‘s mogelijk te maken. Profiteer van public cloud instances die in onze datacenters gehost worden, zodat ontwikkelaars minder tijd kwijt zijn aan het managen van de software stack en geconcentreerd kunnen blijven op hun kernactiviteiten. U kunt ook high-availability instances implementeren die op veel manieren kunnen worden ingezet.

Een open, reversibele en transparante cloud

Overgaan op de cloud moet zich niet vertalen in afhankelijk zijn van een type infrastructuur of in vasthouden van data. Onze public cloud is daarom gebouwd op OpenStack en op een geheel aan open standaard-API‘s en -services om de orkestratie makkelijker te maken voor u. Dit garandeert een wereldwijde interoperabiliteit van uw infrastructuren, zowel met de andere OVH-oplossingen als met uw bestaande cloud-services en infrastructuren. Bovendien blijven uw gegevens toegankelijk, overdraagbaar en te allen tijde bruikbaar, zonder retentie of technische barrières. Dit alles resulteert erin dat u een cloud geboden wordt die standaard, open, toegankelijk, transparant en multilokaal is.