Public Cloud Instances

On-demand cloudservers voor al uw infrastructuurprojecten

Public Cloud breidt wereldwijd uit met twee nieuwe datacenters in Singapore en Australië . Implementeer uw applicaties zo dicht mogelijk bij uw gebruikers!

Waarom kiezen voor Public Cloud instances?

Public Cloud-instances (virtual servers) combineren flexibiliteit en gegarandeerde resources. In minder dan een minuut krijgt u CPU, RAM en storage zonder resource-overbezetting. U bent ook de root-gebruiker, net als bij een dedicated server. Public Cloud bevat facturatie per uur en een aantal functies zoals de mogelijkheid om resources toe te voegen zonder het opnieuw te moeten installeren. Met de OpenStack-API kunt u uw infrastructuur automatiseren.

Ontdek alle functies

Performance en high availability

OVH verzekert gegarandeerde resources, zonder overbezetting. 100% resources, 100% van de tijd

Eenvoud

Single server of complete infrastructuur? Vind wat u nodig hebt in uw klantaccount. Facturatie is simpel: betaal per uur of per maand voor elke machine, geen verrassingen.

Flexibiliteit

Pas uw intances aan aan uw behoeften, door ze op elk gewenst moment te up- of downgraden. Voeg disks en IP's toe en verplaats ze tussen instances.

Open source en omkeerbaarheid.

Dankzij de OVH en OpenStack API's zijn uw cloudomgevingen overdraagbaar en kunnen ze hybride werken tussen OVH en andere cloudproviders.

OVH's Public Cloud regio's

PCI worldmap regio's

Ontdek alle mogelijkheden die onze nieuwe regio's bieden

Bent u een expert? Dan is deze interface gemaakt voor u!

Een complete infrastructuur binnen enkele klikken

Als u een developer of infrastructuurexpert bent en een meer technische interface wilt, dan hebt u toegang tot de Horizon beheerinterface, evenals de standaard OpenStack-API's. Ook profiteert u van het ecosysteem (compatibele tools, documentatie, handleidingen, etc.) van het grootste open-source project ter de wereld.

Meer weten over onze technologieën?
Ontdek hoe onze klanten gebruik maken van hun cloud-instances.

Bestel uw cloud-instances