Public Cloud instances on demand

Creëer uw cloud instances met gemak in slechts enkele minuten.
Bekijk de video en ga direct aan de slag!

Waarom kiezen voor Public Cloud instances?

Public Cloud instances (virtual servers) combineren flexibiliteit en gegarandeerde resources. In minder dan een minuut krijgt u CPU, RAM en storage zonder resource overbezetting. U bent ook de root-gebruiker, net als bij een dedicated server. Public Cloud bevat facturatie per uur en een aantal functies zoals de mogelijkheid om resources toe te voegen zonder het opnieuw te moeten installeren. Met de OpenStack API kunt u uw infrastructuur te automatiseren.

Ontdek alle functies

Performance en high availability

OVH verzekert gegarandeerde resources, zonder overbezetting. 100% resources, 100% van de tijd

Simpliciteit

Single server of complete infrastructuur? Vind wat u nodig zoekt in uw klantaccount. Facturatie is simpel: betaal per uur of per maand voor elke machine, geen verrassingen.

Flexibiliteit

Pas uw intances aan aan uw behoeftendoor ze op elk gewenst moment te up- of downgraden. Voeg disks en IP's toe en verplaats ze tussen instances.

Open source en omkeerbaarheid.

OVH gebruikt, draagt bij aan en onthult de OpenStack API's, wat ervoor zorgt dat uw cloudomgevingen draagbaar zijn en hybride kunnen werken tussen OVH en andere cloudproviders.

Bent u een expert? Dan is deze interface gemaakt voor u!

Een complete infrastructuur binnen enkele klikken

Als u een developer of infrastructuur expert bent en een meer technische interface wilt dan geeft u toegang tot de Horizon management interface, evenals de standaard OpenStack API's. Ook profiteert u van het ecosysteem (compatibele tools, documentatie, handleidinen, etc.) van het grootste open-source project ter de wereld.

Meer weten over onze technologieën?
Ontdek hoe onze klanten gebruik maken van hun cloud instances.

Bestel nu uw cloud instances