Public Cloud Instances

On-demand cloudservers voor al uw infrastructuurprojecten

Waarom kiezen voor Public Cloud instances?

Public Cloud instances (virtual servers) combineren flexibiliteit en gegarandeerde resources. In minder dan een minuut krijgt u CPU, RAM en storage zonder resource overbezetting. U bent ook de root-gebruiker, net als bij een dedicated server. Public Cloud bevat facturatie per uur en een aantal functies zoals de mogelijkheid om resources toe te voegen zonder het opnieuw te moeten installeren. Met de OpenStack API kunt u uw infrastructuur automatiseren.

Ontdek alle functies

Performance en high availability

OVH verzekert gegarandeerde resources, zonder overbezetting. 100% resources, 100% van de tijd

Eenvoud

Single server of complete infrastructuur? Vind wat u nodig hebt in uw klantaccount. Facturatie is simpel: betaal per uur of per maand voor elke machine, geen verrassingen.

Flexibiliteit

Pas uw intances aan aan uw behoeften, door ze op elk gewenst moment te up- of downgraden. Voeg disks en IP's toe en verplaats ze tussen instances.

Open source en omkeerbaarheid.

Dankzij de OVH en OpenStack API's zijn uw cloudomgevingen overdraagbaar en kunnen ze hybride werken tussen OVH en andere cloudproviders.

OVH's Public Cloud regio's

PCI worldmap regio's

Ontdek alle mogelijkheden die onze nieuwe regio's bieden

Bent u een expert? Dan is deze interface gemaakt voor u!

Een complete infrastructuur binnen enkele klikken

Als u een developer of infrastructuur expert bent en een meer technische interface wilt dan hebt u toegang tot de Horizon management interface, evenals de standaard OpenStack API's. Ook profiteert u van het ecosysteem (compatibele tools, documentatie, handleidingen, etc.) van het grootste open-source project ter de wereld.

Meer weten over onze technologieën?
Ontdek hoe onze klanten gebruik maken van hun cloud instances.

Bestel nu uw cloud instances