Nieuwe regio's voor OVH's Public Cloud

Voordelen en mogelijkheden

OVH gaat door met haar wereldwijde expansie door nieuwe regio’s te openen voor haar Public Cloud oplossing: WAW1 in Warschau (Polen), DE1 in Frankfurt (Duitsland), UK1 in Londen (Verenigd Koninkrijk), SYD in Sydney (Australië) en SGP in Singapore.

OVH Public Cloud - slechts een paar milliseconden bij u vandaan

Bij OVH weten we hoe waardevol elke milliseconde kan zijn. Het hosten van uw data in een nabijgelegen datacenter betekent vooral een aanzienlijk lagere latency. Daardoor kunt u de resources zo dicht mogelijk bij uw eindgebruikers inzetten.

Implementeer uw infrastructuur in diverse datacenters

Het verspreiden van uw applicaties over verschillende locaties kan in bepaalde gevallen een goede oplossing zijn. Het is een ideale manier om uw infrastructuur te versterken terwijl het tegelijkertijd de lading verdeelt, of instances repliceert over verschillende datacenters tijdens een disaster recovery plan (DRP).

En dit kan heel makkelijk via uw OVH control panel-interface worden beheerd.

Naleving van de lokale wetten

OVH Global Expansion betekent dat u uw data en applicaties kunt hosten waar uw klanten zich bevinden, in datacenters die voldoen aan de lokale wetgeving.

Aangezien het beschermen van de data van onze klanten centraal staat in onze waarden, nemen we de volgende initiatieven:

  • OVH was betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van de Europese CISPE (Cloud Infrastructure Services Providers in Europe).
  • OVH versterkt zijn inzet met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens met de 'General Data Protection Regulation' (GDPR); een Europese verordening die op 25 mei 2018 in werking zal treden.

Voor meer informatie: http://www.eugdpr.org/