Use cases voor instances

High availability cloud, instances toevoegen binnen een minuut, Big Data analyse...

Bekijk onze gebruiksvoorbeelden en ontdek hoe OVH's Public Cloud flexibiliteit en performance kan bijdragen aan uw projecten!

Migreer een applicatie naar de Cloud

Dankzij:

High availability storage Aanvullende disksEen eenvoudige interfaceMaandelijkse facturatie

OVH's Public Cloud oplossingen zijn bijzonder geschikt voor het migreren van web en zakelijke toepassingen vanaf dedicated servers, die eerder op locatie of bij een service provider waren. Hardware RAID repliceert SSD drives om het systeem duurzaamheid te garanderen, terwijl de data op uw extra disks wordt beveiligd door triple replicatie met Ceph. Nog een pluspunt: u kunt besparen door de maandelijkse betaling terwijl u geniet van de flexibiliteit die u nodig hebt in onvoorziene omstandigheden.

Nieuw: Découvrez notre service gratuit Kubernetes, afin d'orchestrer vos applications conteneurisées sur le cloud OVH.

Peak loads beheren

Dankzij:

Een server toevoegen < 1 minCompatibele IP Load BalancingVerbruiksmeldingenCloud-init syntax

Op zichzelf of in combinatie met andere infrastructuren (vooral onze Dedicated servers of Private Cloud ), De OVH Public Cloud brengt volledige schaalbaarheid naar uw projecten. Kom een piekbelasting direct tegemoet door instances toe te voegen of door tijdelijk de resources van een machine te vermeerderen. U kunt al deze aanpassingen te automatiseren met behulp van post-installatie scripts met cloud-init en u kunt uw kosten beheren dankzij verbruiksmeldingen.

Geef uw ontwikkelteams meer vrijheid

Dankzij:

Één factuur en krediet per projectToewijzing van rechtenBetaal per uurVoordelige 'VPS' instances

Omdat elk project afzonderlijk wordt beheerd, bent u in staat om elk van uw tech teams hun eigen budget te geven. Ze hebben dan de totale vrijheid om de resources die ze nodig hebben voor de ontwikkeling en tests te gebruiken. Deze flexibiliteit geldt ook voor de infrastructuur, wat projecten versnelt. Met de OVH Public Cloud kunt u testen hoe een applicatie zich zal gedragen met tientallen verschillende configuraties, voor een zeer klein bedrag.

Versnel mass data processing

Dankzij:

High performance privénetwerkenCPU en RAM instances Plaatselijke SSD disks API OpenStack compatibel met orchestrators

Videoverwerking, softwarecompilatie en integratie, Big Data-analyse ... Veel projecten vereisen aanzienlijk computervermogen voor kortere of langere tijd. Onze meest krachtige servers leveren tot 32 high frequency cores, lokale SSD's, en zijn verbonden met de vRack wat betekent dat u clusters kunt creëren. Door de OpenStack API kunt u automatiseren wanneer het werk begint en eindigt, dus u betaalt alleen voor de uren die u nodig heeft voor uw bedrijf of activiteit.

Enkele projecten die gebruik maken van Public Cloud instances

Customer case studies: ontdek hoe onze klanten Public Cloud instances gebruiken om hun infrastructuren te ondersteunen.

SYSADMIN BADASS
NextRadioTV

Een schaalbare infrastructuur, bestand tegen hoge peak loads

Achter de schermen van de infrastructuur die de digitale activiteiten van multi-media group NextRadioTV host

Bestel uw cloud-instances