Ontdek Software Defined Datacenter

Het Software-Defined Datacenter is een premium versie van Dedicated Cloud. Het geeft toegang tot een 100% dedicated cloud infrastructuur met 'Software-Defined'-technologieën om de performance en veiligheid van uw infrastuctuur te verbeteren, om het beheer van infrastructuur makkelijker te maken, en om productiviteit te verhogen.

De ongeëvenaarde high performance oplossing.

Uw infrastructuur bestaat uit INTEL VSAN Hosts (Software Defined Storage) en/of Intel Hosts met NFS datastores van een van de volgende types: SSD-Accelerated of Full SSD. De virtualisatie van uw infrastructuur wordt volledig beheerd door OVH met de door VMware ontwikkelde vCenter + vSphere oplossing.
Het beheer van uw netwerkbeleid gebeurt via NSX Software Defined Network. U zult binnen enkele klikken een firewall, load balancer, SpoofGuard, VPN en DHCP kunnen implementeren, direct vanaf uw vSphere interface.

Bestel en ontvang uw pakket automatisch

We bieden vooraf geconfigureerde en schaalbare pakketten om u op weg te helpen:

  • 2 x Intel hosts of 3 x Intel vSAN Intel hosts (minstens)
  • 2 x 1,2 TB datastores
  • toegang tot de vSphere hypervisor, geconfigureerd in hoge beschikbaarheid (HA) met alle beschikbare opties, dankzij de meegeleverde Enterprise Plus licentie
  • toegang tot de NSX plugin vanuit uw vSphere interface.


Pakketten worden binnen ongeveer één uur geleverd in het OVH datacenter van uw keuze in Europa (Frankrijk, Duitsland, Polen, Verenigd Koninkrijk) of Noord-Amerika (Canada). U ontvangt een e-mail met de mededeling dat uw pakket beschikbaar is. Deze e-mail bevat ook uw inloggegevens en wachtwoord voor toegang tot de vSphere interface. U kunt vervolgens al uw VM's meteen implementeren.

We configureren tot 2.000 VxLAN's vooraf, zodat u uw privénetwerken kunt implementeren en n-tiers infrastructuren kunt bouwen tussen uw VM's.
SDDC virtualisatie

NSX - VMware's Software Defined Network

NSX is een oplossing die gebonden is aan vSphere met het vermogen om uw veiligheidsbeleid gemakkelijk te implementeren en biedt toegang tot een hele reeks diensten zoals Firewall, VPN, load balancer, NAT of DHCP. Bij bepaalde voorgeconfigureerde pakketten is NSX inbegrepen en bij 'a la carte'-pakketten is het als optie verkrijgbaar. Alle Software Defined Datacenter aanbiedingen zijn standaard uitgerust met NSX.

VSAN: de extreme performance van Software Defined Storage

vSAN hosts kunnen een extra onderdeel van uw infrastructuur zijn, of ze kunnen de volledige infrastructuur zelf zijn. Ze integreren CPU- en RAM resources, evenals het lokaal gemonteerde opslaggebied. Het opslaggebied is uitsluitend samengesteld uit NVMe disks, in RAID-configuratie. Ze gebruiken het vSAN All-Flash-systeem, met minimale latency voor toegang tot stations vanwege de aanwezigheid van lokale NVMe disks.

Ontwikkel uw Software Defined Datacenter

Voeg extra resources toe en verwijder ze wanneer u maar wilt
U kunt Intel hosts, Intel vSAN hosts en datastores bestellen via het OVH Control Panel en rechtstreeks via de vSphere interface, met een keuze tussen maandelijkse of uurlijkse facturering. U kunt ook resources toevoegen die automatisch binnen 30 minuten worden geleverd, wat perfect is voor het verwerken van piekladingen.

Extra opties

Ontdek onze opties, beschikbaar in enkele klikken.

Afbeeldingen & Licenties
Veeam Backup
IP-adressen
vRops
Bandbreedte