Oplossingen
voor professionals

Meer informatie

Uw blog of
website creëren?
Dat kan!

Meer informatie

Personal

100 GB

1 domeinnaam gratis

Ideaal voor uw Personal website

1,99/maand excl. btw
Pro

250 GB

1 domeinnaam gratis

De oplossing voor uw Professional website

4,99/maand excl. btw
Performance

500 GB

1 domeinnaam gratis

Speciaal ontworpen voor technische websites

Vanaf 9,99/maand excl. btw
Uw sitebezoekers zullen het op prijs stellen!

Klaar voor gebruik!Waarom OVH web hosting?

Sinds 1999 begeleiden wij al onze klanten ongeacht hun niveau. Onze ervaren klantenservice, die dagelijks contact heeft met developers en administrators, ondersteunt u bij het vormgeven van uw webprojecten. De 18 miljoen applicaties en de 170000 servers die in 17 datacenters worden gehost maken ons de beste hosting provider in Europa en de derde wereldwijd . Met 3 miljoen geregistreerde domeinnamen en honderden andere mogelijkheden zijn wij een populaire aanbieder geworden.


Dankzij onze duurzame innovatie hebben wij weboplossingen ontwikkeld met op maat gemaakte offertes die schaalbaar zijn en die een hoge performance garanderen. Deze weboplossingen geven u veel vrijheid wat betreft de configuratie. Dankzij de modules kunt u uw site in 1 klik creëren en alle services beheren (hosting, domeinnamen, e-mail, etc.) via het control panel.


Welk webhosting plan past bij mij?

Ons wereldwijde, beveiligde glasvezelnetwerk met een capaciteit van meer dan 2,5 Tbps ondersteunt onze internationale groei en geeft u toegang tot het internet zonder beperkingen. Daarom hebben wij wereldwijd het vertrouwen van meer dan 700.000 klanten.