Oplossingen
voor professionals

Meer informatie

Uw blog of
website creëren?
Dat kan!

Meer informatie

Personal

100 GB

1 domeinnaam gratis

Ideaal voor uw professionele Personal website

1,99/maand excl. btw
Pro

250 GB

1 domeinnaam gratis

De oplossing

4,99/maand excl. btw
Performance

500 GB

1 domeinnaam gratis

Uitgedacht met de blik op technische websites

Vanaf 9,99/maand excl. btw
Uw sitebezoekers zullen het op prijs stellen!

Klaar voor gebruik!Waarom u van OVH web hosting zult genieten...

Sinds 1999 begeleiden wij al onze klanten ongeacht hun niveau. Onze ervaren klantenservice die dagelijks contact heeft met developpers en administrators, helpt u met het vormgeven van uw web projecten. De 18 miljoen applicaties en de 170000 servers die in 17 datacenters worden gehost maken ons de beste hosting provider in Europa en de derde wereldwijd . Met 3 miljoen domeinnamen in gebruik en honderden andere mogelijkheden zijn wij een grote catalogus geworden.


Dankzij onze duurzame innovatie hebben wij weboplossingen ontwikkeld met op maat gemaakte offertes die schaalbaar zijn en die een hoge performance garanderen. Deze weboplossingen geven u veel vrijheid wat betreft de configuratie. Dankzij de modulen kunt u uw site in 1 klik creëren en alle services beheren (hosting, domeinnamen, email, etc.) via het configuratiescherm.


Welk webhosting plan zal ik kiezen?

Ons wereldwijde, beveiligde glasvezelnetwerk met een capaciteit van meer dan 2,5 Tbps ondersteunt onze internationale groei en geeft u toegang tot het internet zonder beperkingen. Daarom hebben wij wereldwijd het vertrouwen van meer dan 700.000 klanten.