Protectie tegen DDoS-aanvallen
Bescherming tegen DDoS-aanvallen
OVH, erkend expert in het leveren van web solutions, biedt een robuuste infrastructuur en hoge beschikbaarheid voor uw hosting. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken, is het deponeren van uw bestanden en live gaan met uw site!

Met zijn exclusieve anti-DDoS solution, zorgt OVH ervoor dat uw hosting te allen tijde bereikbaar blijft, zelfs in het geval van een aanval!
Deze bescherming is noodzakelijk omdat, zoals gezegd door Octave Klaba: "de vraag is niet of u Anti-DDoS bescherming nodig zult hebben, maar wanneer u de eerste keer slachtoffer van een DDoS-aanval zult zijn."Wat is DDoS?


Een DDoS-aanval heeft tot doel om uw site onbeschikbaar te maken, de bandbreedte van de server te overbelasten of door de resources te monopoliseren en uit te putten. In de tegengekomen gevallen gaat het meestal om aanvallen op (niveau) 7, het hoogste op basis van het aantal PHP- verzoeken, die in bulk worden uitgevoerd om het systeem te overbelasten.Wat is DDoS?
Vandaag de dag, is het risico om hiermee geconfronteerd te worden, steeds meer aanwezig en de waarschuwingen vermenigvuldigen zich vanwege de democratisering van informatie en de bijbehorende hulpmiddelen. En het is niet alleen het aantal geregistreerde aanvallen die zijn toegenomen, maar ook hun bruto overbelasting, het wordt gezegd dat hun kracht zelfs de meest zware infrastructuur kan ondermijnen.Beveiliging op zijn OVH's


Zorgen voor de veiligheid en duurzaamheid van online applicaties van haar klanten is altijd een prioriteit geweest voor OVH. In de loop der jaren is er ervaring opgedaan in het anticiperen, het beheren en het afweren van dergelijke problemen. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van intelligente en krachtige hulpmiddelen, uitgevoerd op Dedicated Servers-en Cloud-producten, die in staat zijn om massieve aanvallen af te slaan.
Deze tools worden ook aangepast voor andere producten, waaronder webhosting, die voorheen niet over een zo geraffineerde bescherming beschikten. Voorheen was het vaak nodig een website die blootgesteld werd aan een aanval te blokkeren, om te voorkomen, dat een aanval schadelijk zou zijn voor de gehele dienst en andere klanten.

OVH gebruikt nu onmiddelijk een beveiliging gebaseerd op onze VAC-technologie, om deze aanvallen tegen te gaan. Dit is een exclusieve combinatie van technieken die in real-time en met hoge snelheid het webverkeer analyseren. Deze detecteren en onderscheppen automatisch aanvallen, terwijl legitieme verzoeken worden doorgelaten. Door de introductie van PHP-FPM is er een betere lastverdeling, wat voor een betere reactiviteit van de server(s) zorgt. Er is dus geen gevaar van overbelasting van de dienst.
Beveiliging op zijn OVH's
Voor meer informatie, bekijk de complete 'Anti-DDoS bescherming'-presentatie.