Bescherming tegen DDoS-aanvallen
OVH, erkend expert in het leveren van weboplossingen, biedt een robuuste infrastructuur en hoge beschikbaarheid voor uw hosting. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken, is het deponeren van uw bestanden en live gaan met uw site!
Met zijn exclusieve Anti-DDoS-oplossing zorgt OVH ervoor dat uw hosting te allen tijde toegankelijk blijft, zelfs bij aanval!
Deze bescherming is essentieel: "De vraag is niet óf u Anti-DDoS-bescherming nodig hebt, maar wannéér u uw eerste DDoS-aanval zult ervaren", aldus Octave Klaba.Wat is DDoS?


Een DDoS-aanval heeft tot doel uw site onbeschikbaar te maken, door de bandbreedte van de server te overbelasten of door de resources te monopoliseren en uit te putten. In deze gevallen gaat het meestal om aanvallen op niveau 7, het hoogste op basis van het aantal PHP-verzoeken, die in bulk worden uitgevoerd om het systeem te overbelasten.
Vandaag de dag is het risico om hiermee geconfronteerd te worden steeds meer aanwezig, en de waarschuwingen vermenigvuldigen zich vanwege de democratisering van informatie en de bijbehorende tools. En het is niet alleen het aantal geregistreerde aanvallen dat is toegenomen, maar ook hun bruto overbelasting, er wordt gezegd dat hun kracht zelfs de meest zware infrastructuur kan ondermijnen.
Wat is een DDoS-aanval?%20La%20s%C3%A9curit%C3%A9,%20fa%C3%A7on%20OVH

Beveiliging á la OVH


Zorgen voor de veiligheid en duurzaamheid van online applicaties van zijn klanten is altijd een prioriteit geweest voor OVH. In de loop der jaren is er ervaring opgedaan in het anticiperen, het beheren en het afweren van dergelijke problemen. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van intelligente en krachtige tools, uitgevoerd op dedicated servers en cloudproducten, die in staat zijn om massieve aanvallen af te slaan.
Deze tools zijn aangepast aan andere producten zoals webhosting, die voorheen niet over zo'n gespecificeerde bescherming beschikten. Vroeger was het vaak nodig een website die blootgesteld werd aan een aanval te blokkeren, om te voorkomen dat een aanval schadelijk zou zijn voor de gehele dienst en andere klanten.
Om deze aanvallen tegen te gaan, heeft OVH serieel een mitigatieoplossing op basis van VAC-technologie geïntegreerd. Het is een exclusieve combinatie van technieken die uw verkeer in realtime en met hoge snelheid analyseren. Ze detecteren en onderscheppen automatisch aanvallen terwijl legitieme verzoeken worden doorgegeven. Bovendien is de laadverdeling des te beter omdat de introductie van PHP-FPM een beter reactievermogen van de servers mogelijk maakt. Er is dus geen risico op vastlopen van de dienst.
Voor meer informatie kunt u de complete 'Anti-DDoS'-presentatie bekijken.

Mijn klantaccountSales contactWebmail OVHcloud Blog

Welkom bij OVHcloud!

Meld u aan om uw producten en diensten te bestellen, te beheren en uw bestellingen te volgen

Inloggen