Facturatie van de "Boost"-functie bij het Performance aanbod
Betaal uw abonnement op basis van wat u nodig heeft


Heeft u tijdelijk hogere prestaties voor uw website nodig? Pas uw product aan uw behoeften aan met de Boost-optie. Hiermee kunt u voor een bepaalde tijd uw Performance-product upgraden naar een hoger niveau door een tarief per dag te betalen*.Dit betekent dat het in dat geval niet nodig is om weer twaalf maanden te betalen voor het nieuwe product. De upgrade naar een hoger product is tijdelijk en u betaalt elke dag een toeslag op uw huidige product.Het andere voordeel van deze optie is de flexibiliteit om tijdelijk en zonder vaste looptijd uit de Performance-producten te kunnen kiezen. U hoeft alleen het extra bedrag bij te betalen bij uw huidige product.U kunt er echter voor kiezen om uw abonnementswijziging te betalen met een jaarlijkse betaling.Verwerk succesvol pieken in gegevensverkeer!


Hoe werkt het?


Wanneer u via het Control Panel naar het hogere niveau van de Performance-reeks overstapt, kunt u kiezen tussen volledige betaling voor een nieuwe looptijd van 12 maanden voor de nieuwe formule of voor flexibele facturering van de Boost-optie. Het overeenkomstige bedrag wordt de volgende maand in rekening gebracht.Er zal dan een factuur worden opgesteld met het verbruik van de Boost-optie voor de afgelopen maand. Alleen de dagen waarop de optie actief is, worden in deze facturatie meegerekend.De prijs per niveau is 0,49 excl. btw. Als u bijvoorbeeld een Performance 1 hosting heeft en u gedurende 10 dagen upgradet naar Performance 2, dan is uw Boost-facturatie 10 x 0,49 excl. btwof 4,9 excl. btw. Als u gedurende dezelfde maand gedurende twee dagen overschakelt op Performance 3 (twee niveaus hoger dan Performance 1) dan is uw verbruik 0,98 excl. btw extra.Het staat u vrij uw basisproduct via het Control Panel te upgraden naar een hoger of lager Performance-product.Boost uw site in - 5 minuten!
Wees voorbereid op uitverkoop en feestdagen


Is uw e-commercesite sterk seizoensgebonden? Zorgen marketingacties voor veel verkeer bij bepaalde evenementen (Black Friday, uitverkoop)?Als voor uw activiteit geen permanente Performance 4-hosting nodig is, kunt u met de Boost-optie tijdelijk profiteren van een product, dat krachtiger is dan uw huidige product, om piekbelastingen op te vangen.Met deze optie, die voor Performance-hosting geactiveerd kan worden vanaf uw Control Panel, kunt u uw verbruik per dag betalen in plaats van een vaste looptijd van 12 maanden. Hiermee kunt u uw infrastructuur opschalen bij pieken in de verkoop.En net als bij elke wijziging van webhostingplan, zal het activeren of deactiveren van de Boost-optie geen invloed hebben op de werking van uw website.

* Betaling per dag beschikbaar vanaf 1 november 2019.
NB : elke wijziging van webhostingpakket gebeurt automatisch en transparant, zonder downtime en met behoud van gegevens.