Facturatie van de "Boost"-functie bij het Performance aanbod
Betaal alleen voor wat u nodig heeft


Performance plannen geven u nu de mogelijkheid om te upgraden naar een hoger level voor een extra maandelijkse betaling. U kunt daarmee uw plan aan uw behoeften aanpassen zonder uw factuur permanent te laten oplopen.
Dit betekent dat u niet voor nog eens 12 maanden zal hoeven betalen voor het nieuwe plan. U heeft in plaats daarvan de mogelijkheid om te upgraden naar een meer gevorderd level door meteen een extra bedrag per maand te betalen bovenop uw huidige aanbod.

U bespaat niet alleen geld, u zult ook in staat zijn uw Performance plan gemakkelijker te upgraden of te downgraden zonder lange termijn contracten aan te hoeven gaan. U hoeft alleen het extra bedrag te betalen voor het plan dat u elke maand gebruikt.

Echter, als u wilt, kunt u nog steeds in één keer betalen voor een nieuw plan door 1 jaar vooruit te betalen.Blijf meester over uw bezoekerspieken!


Hoe werkt het?


Als u in het Control Panel verzoekt om naar een meer geavanceerd plan te upgraden, kunt u kiezen om meteen voor 12 maanden vooraf te betalen, of maandelijks, zonder enige verplichting (boost). Met de boost optie, ontvangt u de volgende maand een factuur voor uw gebruik.

Daarom sturen wij op de eerste dag van de maand een factuur*, voor het extra te betalen bedrag voor uw gebruik van het hogere plan in de vorige maand. Dit bedrag wordt berekend op basis van het hoogste level van het plan, waarnaar u een upgrade maakte, en zal hetzelfde zijn, ongeacht het aantal dagen waarop u dit plan gebruikte in de maand (vanaf de 1e dag van de kalendermaand tot de laatste). Indien u upgrade naar een meer geavanceerd programma tijdens uw eerste maand op een hosting plan, zal het extra bedrag worden berekend op een pro-rata basis.

De prijs per level is vastgesteld op 10,00 excl. btw per maand. Als uw basic plan Performance 1 is, en u upgrade naar Performance 2, zijn uw extra maandelijkse kosten 10,00 excl. btw zolang u dit aanbod blijft gebruiken. Indien u op een bepaald moment naar Performance 3 updradet, zijn de extra kosten voor het upgraden van 2 levels 20 excl. btw , net zoals het zou zijn als uw basic plan Performance 2 was en u zou upgraden naar Performance 4. Het maximale bedrag dat u ooit zult betalen is 30 excl. btw voor een boost van Performance 1 naar Performance 4.

U bent vrij om op elk moment te upgraden of te downgraden naar een ander level van uw basic plan in het Control Panel. U mag echter alleen downgraden naar een plan dat minder geavanceerd is dan uw basic plan, door vooraf te betalen voor een 12-maandelijkse verplichting, en u zult geen credit krijgen voor de tijd/dagen die overblijven op uw huidige plan.*Dit factuur zal worden weergegeven in uw OVH factureringsaccount. U kunt het betalen via automatische betaling, of als een factuur. Een factuur zal indien nodig naar u worden verzonden via e-mail.

Boost uw site binnen... 5 minuten!


Facturatie voorbeelden


Ik gebruik het Performance 1 plan, dus ik betaal het volledige jaarlijkse bedrag voor dit plan, wanneer ik het bestel, 119,88 excl. btw (12 x 9,99 excl. btw).
Als ik vervolgens beslis om te upgraden naar Performance 2, kan ik ofwel dit plan voor 12 maanden nemen, door direct het volledige jaar te betalen (12 x 18,99 excl. btw) en ontvang dan pro-rata credit voor de resterende dagen van Performance 1; of ik maak gebruik van flexibele facturering door het betalen van slechts 10,00 excl. btw extra (1 level) de volgende maand, en de maanden hierop volgend, zolang Performance 2 actief is.

Indien ik tijdens dezelfde kalendermaand upgrade naar Performance 3 en daarna 4, en dan downgrade naar 3 of minder, zal ik een factuur ontvangen voor het aantal levels tussen mijn basic plan en het hoogst gebruikte level.
In mijn geval, omdat ik een upgrade maakte naar Performance 4, zal ik worden gefactureerd voor het upgraden van 3 levels, dus 30 excl. btw (3 x 10,00 excl. btw).

Aangezien de extra maandelijkse kosten de volledige maand dekken, is het ondeelbaar en kan het niet worden gerestitueerd, wij adviseren u om te wachten tot het einde van de maand om uw plan te downgraden, zodat u het meeste uit uw boost haalt.Wees voorbereid op sales en events


Indien mijn basic plan Performance 2 of hoger is, en ik wil downgraden naar Performance 1, dan zal dit inhouden dat er moet worden gedowngrade naar een minder geavanceerd aanbod dan mijn basic plan. Ik zal mij dus opnieuw moeten vastleggen voor nog een jaar en onmiddellijk vooraf 12 maanden betalen, d.w.z. 119,88 excl. btw (12 x 9,99 excl. btw).

Bovendien zal ik geen terugbetaling of credit ontvangen voor de resterende dagen op mijn huidige performance 2 plan. Het is mij dan ook geadviseerd om te wachten tot het einde van de maand voordat ik downgrade naar een minder geavanceerd plan.

Als ik upgrade van een Personal, Professional of eerder plan naar een Performance plan, moet ik betalen voor de volledige 12 maanden, wanneer ik een bestelling plaats.

Zoals altijd met upgrades, zal ik credit ontvangen op mijn nieuwe plan, voor de tijd die overblijft op mijn huidige plan. Ik kan dan gebruikmaken van de boost optie en ben vrij om via het control panel te wisselen tussen de verschillende levels van het Performance plan.
NB : u kunt uw webhosting plan automatisch en eenvoudig veranderen, terwijl u uw gegevens intact houdt en zonder enige downtime (onderbreking van de dienst) te veroorzaken.

Binnenkort...


Met deze flexibele facturering kunt u het level van uw Performance plan eenvoudig veranderen en betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Het extra bedrag dekt een volle maand en is ondeelbaar.