Geocache, onmisbaar voor uw internationale websitesDe GeoCache Accelerator techniek is gebaseerd op een aantal locaties verspreid over de hele wereld. Uw bestanden of andere gehoste elementen die geen periodieke updates vereisen, worden gecached op deze locaties en lokaal herverdeeld. Samen met OVH's wereldwijde netwerk, kunt u met dit principe uw website stimuleren en optimaliseren voor gebruikers overal ter wereld.

Het is essentieel indien u webprojecten wereldwijd wilt implementeren. Indien u een internationale agenda heeft, zal het GeoCache CDN niet alleen de snelheid van de downloadtijden van uw website en de gebruikerservaring verbeteren, u zult ook een betere SEO ranking bereiken, omdat zoekmachines gevoelig zijn voor downloadtijden.


De GeoCache CDN Accelerator geïmplementeerd door OVH


De GeoCache CDN solution ontwikkeld door OVH, zal de prestaties van uw website verder verbeteren en versnelt de downloadtijden voor uw gebruikers met behulp van de 17 PoP's (points of presence) verspreid over de hele wereld, van Oost naar West.

Deze verbindingspunten profiteren van de kracht van OVH's wereldwijde, redundante netwerk, met een capaciteit van meer dan 2,5 Tbps aan totale bandbreedte. De opgeslagen inhoud wordt ook wereldwijd gekopieerd op verschillende lokaties, op de infrastructuur van het CDN-netwerk, en het zorgt voor het omleiden naar het dichtstbijzijnde PoP van het web in de kortst mogelijke tijd.

De 17 punten toegewezen aan de OVH GeoCache hebben de volgende locaties:7 in Europa:

Amsterdam (Nederland), Frankfurt (Duitsland), Londen (Engeland), Madrid (Spanje), Milaan (Italië), Parijs (Frankrijk), Warschau (Polen).Parijs (Frankrijk)

Milaan (Italië)

Madrid (Spanje)

Amsterdam (Nederland)

Londen (Verenigd Koninkrijk )

Frankfurt (Duitsland)

Warschau (Polen)10 in Amerika:

Ashburn (USA), Atlanta (USA), Chicago (USA), Dallas (USA), Los Angeles (USA), Miami (USA), Newark (USA), San José (USA), Seattle (USA), Toronto (Canada).Chicago (VS)

Dallas (VS)

Newark (VS)

San José (VS)

Ashburn (VS)

Atlanta (VS)

Los Angeles (VS)

Miami (VS)

Seattle (VS)

Toronto (Canada)

Een GeoCache CDN Accelerator inclusief in uw Webhosting pack


Om uw webhosting solution te completeren, heeft OVH een GeoCache CDN toegevoegd, op maat gemaakt voor elke gekozen solution.

Om het eenvoudiger te maken, wordt de data die deze CDN verwerkt, automatisch geselecteerd en beheerd en dit betekent dat alle niet-dynamische inhoud, zoals afbeeldingen, video's, standaard HTML, etc., standaard wordt gecached.

Voor meer informatie over het beheren van een GeoCache CDN, ga naar onze handleiding.
PERSO/PRO aanbod


Het aanbod PERSO en PRO inclusief een GeoCache Accelerator op slechts 3 PoP's: Parijs (Frankrijk), Frankfurt (Duitsland), Newark (USA).

PERFORMANCE aanbod


Het aanbod PERFORMANCE integreert de GeoCache Accelerator die op 17 Points of Presence wordt gerepliceerd: