CDN - Content Delivery Network

Gebruik ons wereldwijde netwerk om de toegang tot uw website te versnellen

CDN


3 PoP's
Versnel uw website
Boost uw SEO ranking
HTTP/2 Protocol

0,99/maand excl. btw
(€1,20 incl. btw)(Inclusief bij het Performance plan)

Dankzij onze 3 Points of Presence (PoP), profiteert u van een versnelling door de toegangstijd tot uw webapplicaties te verkorten. Ons volledig geautomatiseerd systeem cachet al uw statische bestanden. Met snellere reactietijden zal uw SEO worden gestimuleerd.

Onze points of presence

1 PoP in Amérika

Beauharnois (Canada)

2 PoP's in Europa

Roubaix (France)
Strasbourg (France)

U zult niet meer zonder kunnen


Versnel de downloadtijd van de sites

Met het OVH Content Delivery Network kunt u de prestaties van uw websites en applicaties optimaliseren zonder iets te hoeven wijzigen - zelfs niet uw webhosting plan of uw codering. Het CDN fungeert als een brug tussen uw webhosting plan en uw gebruikers over de hele wereld. Het cachet statische inhoud wanneer een websitebezoeker een pagina opvraagt, en distribueert het in een recordtijd zonder data te vragen van uw webhosting servers. Dit proces zorgt ervoor dat uw websites sneller laden.

Verbeter de gebruikerservaring

Niets is prettiger voor een websitegebruiker dan het browsen op een soepele, reactieve website! Geef uw websitebezoekers een hoge mate van gemak, ongeacht het type weergaveapparaat (computer, telefoon of tablet). Met CDN kunt u de normale laadtijden drastisch versnellen, aangepast aan het type website en inhoud.

Optimaliseer de SEO ranking van uw sites

Het vermijden van trage laadtijden is tegenwoordig een grote uitdaging voor elke kritische website. Zoekmachines (Google, Bing, Yahoo, enz.) cachen hun inhoud niet: laadtijd is een belangrijk element van organische SEO. De CDN verlaagt de reactietijd voor uw pagina's en zorgt ervoor dat ze sneller laden, wat een extra factor is voor het verbeteren van de SEO-ranking voor uw websites.