Shared Content Delivery Network (CDN)

Optimaliseer het dataverkeer van uw website met de Shared CDN-optie voor een optimale gebruikerservaring

Beschik over een sneller ladende website dankzij ons netwerk van datacenters op vier continenten. Het CDN, dat gemakkelijk te gebruiken is, is volledig geïntegreerd in uw webhostingpakket. Ons systeem, dat op onze infrastructuur werkt, plaatst automatisch al uw statische bestanden in de cache. Dit garandeert kortere reactietijden en een betere ranking in zoekresultaten.

Basic CDN


Jaarlijks abonnement

1,99/maand excl. btw
(€2,41 incl. btw)
Inbegrepen bij het Performance-product

Kies een webhostingpakket

Profiteer met één klik van een krachtig CDN om uw bedrijf gemakkelijk te laten groeien.

Security CDN


Jaarlijks abonnement

4,99/maand excl. btw
(€6,04 incl. btw)
(Basic CDN inbegrepen)

Kies een webhostingpakket

Beveilig uw websites met een aanpasbare standaardconfiguratie.

Advanced CDN


Jaarlijks abonnement

Binnenkort beschikbaar

Verkrijgbaar in 2021

(Basic CDN en Security CDN inbegrepen)

Pas uw CDN-configuratie optimaal aan uw behoeften aan om een gebruikservaring op maat te garanderen.

Heeft u hulp nodig bij het configureren van uw CDN? Er is een handleiding beschikbaar.
Basic CDN

Profiteer van de voordelen en functies van een professioneel CDN om gemakkelijk de prestaties van uw contentmanagementsysteem (CMS) te verbeteren. Doordat onze datacenters over vier continenten verdeeld zijn, kunt u een optimale ervaring bieden aan al uw gebruikers, waar ze zich ook maar bevinden. Bij een eventuele technische storing van uw webhosting toont ons CDN een statische, offline versie van uw website. Zo blijft deze gedeeltelijk toegankelijk voor uw bezoekers. De Shared CDN-optie wordt bij activatie met een standaardconfiguratie aangeboden, zodat uw activiteit snel kan starten. U kunt de standaardparameters wijzigen naar uw eigen instellingen, zodat u deze oplossing aan de behoeften van uw activiteit kunt aanpassen.

Wereldwijde dekking

Maak uw website internationaal beschikbaar door deze zo dicht mogelijk bij uw klanten in Canada en Europa te hosten.

Anti-DDoS bescherming

Het CDN is, net als al onze oplossingen, uitgerust met de Anti-DDoS bescherming van OVHcloud, die distributed denial of service-aanvallen verhindert.

Uitstekende vulling van de cache

Het OVHcloud CDN analyseert permanent de inhoud van uw website en zorgt ervoor dat de cache ervan altijd zo recent mogelijk is.

Anycast routing

Het verkeer van uw website wordt naar de geografisch dichtstbijgelegen OVHcloud-infrastructuur omgeleid of naar een die een snellere respons kan bieden.

SSL-certificaat

Het Let‘s Encrypt SSL-certificaat is inbegrepen bij al onze webhostingpakketten om met HTTPS de veiligheid van uw website te garanderen.

Datacompressie: Brotli

Verminder de hoeveelheid overgedragen gegevens en zorg dat uw website sneller laadt met de Gzip- en Brotli-algoritmes.

CDN Analytics

Optimaliseer uw site door middel van precieze gegevens over de status van uw dataverkeer.

Security CDN

Profiteer van alle mogelijkheden van het Basic CDN, aangevuld met functies die speciaal zijn ontwikkeld voor een optimale beveiliging, altijd zo dicht mogelijk bij uw gebruikers. Door alle beveiligingscontroles aan het CDN over te laten worden uw websites direct na de activering beveiligd met een standaard configuratie die volledig aanpasbaar is. Verbeter de beveiliging voor uw bezoekers door de gegevensoverdracht van begin tot eind te beschermen (CORS, HSTS en HTTPS-omleiding). De Web Application Firewall (WAF) is de ideale aanvulling op onze eigen anti-DDOS-oplossing om de infrastructuur van uw website te beveiligen.

Omvat de functies van het Basic CDN en bovendien:

Webapplicatie-firewall (WAF)

Bescherm uw site met onze firewall tegen frauduleuze aanvallen en tegen grote bekende kwetsbaarheden op het web (lijst met kwetsbaarheden beheerd door OVHcloud).

Cross-origin resource sharing (CORS)

Specificeer de externe domeinen die toegang hebben tot uw web-resources.

HTTP Strict Transport Security (HSTS)

Sta alleen toegang tot uw website via HTTPS toe. Zo is uw weboplossing beveiligd tegen downgrade-aanvallen.

Mixed content

Deze functie zorgt ervoor dat alle inhoud van uw webpagina's beveiligd geladen wordt, wat bijdraagt aan een optimale gebruikerservaring.

HTTPS-Redirect

Bescherm het volledige dataverkeer van uw website door het tijdelijk of permanent om te leiden via een HTTPS-protocol.

CDN AdvancedVerkrijgbaar in 2021

Omvat de functies van het Basic CDN en het Security CDN, plus:

Aanpasbare configuraties

Omleiding naar uw mobiele website

Content preloaden

Geavanceerde internationalisatie

Content Delivery Network: onze datacenters

Zonder CDN

Met CDN

U zult niet meer zonder kunnen


Versnel het laden van webpagina's

Met de Shared CDN optie van OVHcloud kunt u de prestaties van uw websites en applicaties optimaliseren zonder iets te hoeven wijzigen - zelfs niet uw webhosting of uw code. Het CDN fungeert als een brug tussen uw webhosting en uw gebruikers over de hele wereld. Het cachet statische inhoud wanneer een websitebezoeker een pagina opvraagt en distribueert het in een recordtijd zonder data op te vragen bij de servers van uw webhosting. Dit zorgt ervoor dat uw websites sneller geladen worden door browsers.

Verbeter de gebruikerservaring

Voor een optimale gebruikerservaring is snel en vloeiend browsen noodzakelijk. Houd uw bezoekers op uw site en verbeter uw conversie door ze optimaal gebruiksgemak te bieden op computers, smartphones en tablets. Het gebruik van een CDN kan in bepaalde omstandigheden de laadtijd van een website meer dan halveren.

Optimaliseer conversiegraad en ranking (SEO) van uw websites

Trage laadtijden van websites vermijden is tegenwoordig van groot belang voor elk bedrijf dat zich wil onderscheiden. Zoekmachines als Google, Bing of Yahoo beoordelen laadtijd als een belangrijk criterium voor de organische ranking van een website. Het CDN versnelt de reactietijd van uw pagina's en zorgt ervoor dat ze sneller laden, wat voor uw websites een extra factor is bij het verbeteren van de positie in de zoekresultaten.