Geautomatiseerde e-mailsVolg de vanaf uw site verzonden e-mails


Contactformulieren, het versturen van inkooporders van uw online shop: verstuur uw mailing in PHP. U kunt alle automatische e-mails die verstuurd zijn via de scripts op uw site, monitoren.


  • U ontdekt eventuele storingen en kunt daar snel op reageren.
  • U kunt de activiteit op uw site bekijken en anticiperen op beveiligingsproblemen
De mogelijkheden


Op fouten anticiperen


U wilt de status weten van al uw verzonden e-mails. In uw Manager, u beschikt over een gedetailleerd overzicht.

Het foutrapport wordt dagelijks verzonden


U zult via het e-mailadres van uw keuze een dagelijkse foutrapportage ontvangen.

U bent op zoek naar een foutieve e-mail?


Vanaf uw manager, kunt u uw zoekopdracht verfijnen door het toepassen van een filter op alle foutmeldingen. U kunt de periode en de hoeveelheid van weergegeven berichten selecteren.

Deze functie is erg handig voor het versturen van een mailinglijst, om de lijst met contactpersonen te actualiseren en foutieve e-mails te verwijderen.

Wees u bewust van de beveiligingsrisico's


Verzendt mijn website spam?

Door het beoordelen van de foutrapporten en samenvattingen van verzonden e-mails, kunt u snel analyseren en reageren, als u bijvoorbeeld ontdekt dat uw site spam verstuurt via het contactformulier. U kunt de hoeveelheid van verzonden e-mails bekijken en deze onmiddellijk blokkeren.

Volg de activiteit van uw bedrijf:


Met het foutenrapport, kunt u uw gegevens bijwerken. Bijvoorbeeld, u verwijdert uit uw mailinglijst adressen die niet meer bestaan ​​om uw lijst op te schonen. U ziet een bestelling die niet is verzonden naar de klant: zodat u snel kunt handelen en de bestelling kunt verzenden!

Ontdek de OVH Manager .