GeolokalisatieU kunt de internationale gedeeltes van uw website geolokaliseren voor een betere SEO positionering.
Optimaliseer uw positionering:


Bij websites die gericht zijn op een internationaal publiek is de positionering van de landen waar de doelgroep zich bevindt van belang. De positionering in de meeste landen hangt af van de hosting van het IP-adres van de site. Een site met een Nederlandse IP krijgt een betere positionering op Nederlandse zoekmachines.

Een website die gehost wordt met een .nl-domeinnaam spreekt het Nederlandse publiek meer aan en hier zal vaker naar verwezen worden door Nederlandse zoekmachines.

Maar hoe kan de positionering van een site met een domeinnaam zoals .com, .net of .org geoptimaliseerd worden?Met de keuze van het IP-adres kunt u de positionering van uw website in de lokale zoekmachines optimaliseren.

Aanwezig in 12 landen... in slechts 1 klik!


OVH beheert een eigen netwerk via haar 12 Europese filialen. Elk van de netwerken van OVH beschikt over een referencering in de lokale zoekmachines. Dankzij deze methode kan OVH hosting aanbieden in 12 verschillende landen.

Hoe kunt u slechts 1 website geolokaliseren....


U wilt actief worden in Engeland? U kunt ervoor kiezen uw website te hosten onder een Engelse IP, de zoekmachines zullen uw website dan zien als lokaal....met meerdere versies van uw website die aangepast zijn aan elk van de landen waar u actief bent.


U wilt dat uw site zichtbaar is in Frankrijk, Engeland en Italië? Host elke versie van uw website onder het IP van het desbetreffende land en groepeer alle versies onder hetzelfde hosting pack: