IP en geolocatie

Ontdek alle IP-opties

Details van onze webhosting pakketten

Personal Pro Performance Cloud Web
IPv6 Inclusief Inclusief Inclusief Inclusief
CDN Optioneel Optioneel Inclusief Inclusief
Geolokaliseerde IP 13 landen 13 landen 13 landen 13 landen

IPv6

Een groot deel van het succes van het internet kan worden toegeschreven aan de normalisatie van het IP-protocol, zodat computers gegevens naar elkaar kunnen sturen. Meer dan twintig jaar na de oprichting van het internet is het aantal met het internet verbonden apparaten enorm toegenomen: tablets, smartphones, verbonden objecten ... en het aantal beschikbare IPv4-adressen neemt snel af. Al onze webhosting plannen zijn compatibel met IPv6, de nieuwe protocol versie, zodat uw website toegankelijk is voor alle apparaten die in IPv6 zijn aangesloten.

CDN IP

De CDN kan geactiveerd worden op al onze webhosting plannen. Het stelt u in staat uw website te versterken en zo dicht mogelijk bij uw klanten te staan door kopieën in meerdere van onze datacenters over de hele wereld te houden. Hiervoor gebruikt het een uniek IP-adres, waarvoor de bestemming afhangt van waar de bezoekers van de website zich bevinden.

Meer informatie over de CDN optie

Geolokaliseerde IP

Gegeolokaliseerde IP's verbeteren website referencing in bepaalde landen. Bovendien prioriteren zoekmachines zoekresultaten die een nauwe geolocatie bij de internetgebruiker hebben. Er zijn 13 Europese landen beschikbaar: Frankrijk, Ierland, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Polen, Tsjechië, Nederland, Finland, Litouwen, Duitsland en België.

Een gegeolokaliseerde IP op mijn website gebruiken