IP en geolocatie

Ontdek alle IP-opties

Details van onze webhostingpakketten

Personal Pro Performance Cloud Web
IPv6 Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen
CDN Optioneel Optioneel Inbegrepen Inbegrepen
Geolokaliseerde IP 13 landen 13 landen 13 landen 13 landen

IPv6

Het succes van internet is deels te danken aan het feit dat het IP-protocol in gebruik is als standaard, zodat computers gegevens kunnen uitwisselen. Meer dan twintig jaar na het begin van het internet is het aantal met internet verbonden apparaten enorm toegenomen: tablets, smartphones, verbonden objecten ... en het aantal beschikbare IPv4-adressen neemt snel af. Al onze webhostingpakketten zijn compatibel met IPv6, de nieuwe versie van dit protocol, zodat uw website toegankelijk is voor alle via IPv6 aangesloten apparaten.

CDN IP

CDN kan op al onze webhostingpakketten geactiveerd worden. Hiermee kunt uw website sneller maken door een kopie zo dicht mogelijk bij uw klanten op te slaan in vele datacenters over de hele wereld. Hiervoor gebruikt het CDN een uniek IP-adres, waarvan de plek afhangt van de locatie van uw bezoekers.

Meer informatie over de CDN-optie

Geogelokaliseerde IP’s

Geogelokaliseerde IP's verbeteren de SEO van websites voor specifieke landen. Zoekmachines prioriteren namelijk zoekresultaten met een geolocatie dichtbij de internetgebruiker. Er zijn 13 Europese landen beschikbaar: Frankrijk, Ierland, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Polen, Tsjechië, Nederland, Finland, Litouwen, Duitsland en België.

Een geogelokaliseerde IP op mijn website gebruiken