IPv6Wees innovatief: bestel een IPv6-adres

IPv6: evolueer moeiteloos


IPv4 is het oorspronkelijke adres-protocol dat gebruikt werd voor alle apparaten verbonden met het internet. Het toenemende aantal online apparaten leidde tot een tekort van IPv4 adressen en IPv6 werd ontwikkeld. Het is gecodeerd met een 128-bit encryptie, en heeft de mogelijkheid van miljarden nieuwe adressen.

Het internet ontwikkelt zich voortdurend. We hebben nu meer adressen en beveiliging nodig om de connectiviteit te verbeteren en om apparaten in staat te stellen te communiceren met het web.

OVH is een pionier op dit gebied en geeft u de mogelijkheid om IPv6 nu te activeren voor uw site zonder dat het huidige functioneren wordt onderbroken.

OVH staat gereed! En U?

Activeer nu de nieuwe internet protocol versie.


Terwijl de meeste internet providers de nieuwe generatie IP-adressen gebruiken, bereidt OVH uw site voor op een nieuwe gratis IPv6 optie. Wees een online innovator en maak uw site klaar voor IPv6, zodat uw content kan worden benaderd op verschillende manieren.

Het is zeer eenvoudig


Het activeren van uw IPv6 is simpel. Log in op uw Manager OVH en selecteer de «IPv6» optie. De operatie komt direct tot stand en als uw DNS wordt beheerd door OVH, dan hoeft u verder niets te doen. Dit nieuwe adres zal dan worden toegevoegd aan uw IPv4-adres, zonder enig risico voor de toegankelijkheid van uw website.

Wacht niet langer, log in op uw Manager.

Wat zit hier achter?


IPv6 maakt een terugkeer mogelijk naar de oorspronkelijke principes van het internet door het herstel van het 'connectiviteit van start tot finish'-concept.

IPv6 bevat ook beveiligingsaspecten van interne IP-frames, wat de kwaliteit van de dienstverlening bevordert, en biedt een vrijwel onbeperkte adressencapaciteit.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden die de overgang illustreren naar een krachtiger internet, dat meer mogelijkheden voor dagelijks gebruik biedt.