Essentiële opties voor uw webhosting plan

Talrijke mogelijkheden om uw website aan te passen en te verbeteren

Onze webhostingpakketten zijn schaalbaar en bieden u met enkele klikken extra diensten.

SSL

Alle OVH webhosting plannen worden geleverd met een gratis Let's Encrypt SSL certificaat, dat datauitwisseling beveiligt met HTTPS protocol (groen hangslot-icoon). Voor een nog grotere beveiligingswaarborg (bijvoorbeeld voor e-commerce websites) biedt OVH andere SSL certificaten (EV certificaten).

Ontdek onze SSL certificatenSSL

Extra databases

Verhoog uw website performance zonder uw webhosting plan te wijzigen door gebruik te maken van extra MySQL- of PostgreSQL-databases, of profiteer van Private SQL, welke gegarandeerde prestaties biedt.

Ontdek onze SQL databasesExtra databases

CDN

De CDN zal de browse-ervaring verbeteren voor de bezoekers van uw website, met snellere laadtijden voor uw webpagina's.
De CDN cachet statische inhoud, en verspreidt deze naar uw bezoekers in recordtijd, ongeacht waar ze zijn gevestigd in de wereld, zonder dat u verzoeken naar uw webhostserver hoeft te verzenden.

Meer informatie over de CDN optieCDN

E-mail

Verhoog uw professionele imago met een zakelijk e-mailadres dat u overal kunt bereiken. Van de meest betaalbare Pro e-mailoplossing, naar de benchmark Exchange oplossing - OVH biedt een volledig assortiment professionele mailboxen, die in Europa worden gehost.

Ontdek onze e-mailoplossingenE-mail

Cloud Databases

Beheerde gegevensbestanden, met gagarandeerde prestaties en verbonden met het openbare netwerk, compatibel met al uw OVHcloud-diensten en uw externe diensten. Kies het gegevensbestand dat voor u geschikt is: MariaDB, MySQL, PostgreSQL of Redis.

Ontdek onze Cloud Databases oplossingenCloud Databases

De voordelen van webhosting bij OVHcloud

OVHcloud staat bekend om haar expertise qua webhosting. Wij bezitten nu 27 datacenters en zijn daarmee de grootste provider van webhosting in Europa en nummer 3 wereldwijd.

De voordelen

Gratis domeinnaam

Bij elk webhostingpakket kunt u een domeinnaam gratis registreren.

CMS in 1 klik

Gebruik een CMS om uw website te creëren. Wij bieden de populairste modules aan, die met 1 klik geïnstalleerd kunnen worden: WordPress, PrestaShop, Joomla! en Drupal.

Multisite-beheer

Met de multisite-optie kunt u meerdere websites hosten op hetzelfde webhostingpakket.

Back-up

Elk webhostingpakket heeft een optie voor back-ups. Vanaf het beheerpaneel kunt u alle onderdelen van uw FTP herstellen.

High availability

Wij garanderen 99,9% beschikbaarheid voor uw websites

Anti-DDoS bescherming

OVHcloud heeft haar eigen technologie om mogelijke aanvallen op websites te blokkeren.