SSH-protocolSecure Shell - SSH


SSH is een veilig communicatie protocol voor data-encryptie. Hierdoor heeft u een volledig beveiligde verbinding tussen uw pc en uw site!
Met SSH hebt u van veraf toegang tot uw site en kunt u deze beheren alsof aangesloten op uw computer. U kunt ook uw bestanden beheren zonder dat u software nodig heeft zoals FTP.


Geniet van een beveiligde verbinding naar uw site


Het SFTP-protocol gekoppeld aan SSH maakt bestandsoverdrachten mogelijk door de codering van de gegevens die worden verzonden. Dus u kunt uw transfers beveiligen en er zeker van zijn dat uw gegevens volledig vertrouwelijk zullen blijven.

Bewerk uw bestanden in real time...


Maak een verbinding met uw hosting-server in real time! U kunt vervolgens uw bestanden rechtstreeks bewerken, alsof u een teksteditor gebruikt. U ziet meteen het resultaat van uw werk.

...kopiëren, verplaatsen, verwijderen, zoeken naar bestanden...


Net als FTP, kunt u met SSH meerdere bestanden tegelijk kopiëren, verplaatsen, aanmaken, verwijderen en bewerken. Met een eenvoudige functie, vindt u onmiddellijk het template-bestand dat u wilt.
...run uw scripts


Start, bouw, test uw PHP/Perl en optimaliseer de gebruikte resources en troubleshoot fouten in uw code.Beheer uw databases


Beheer uw verzoeken en verkrijg gemakkelijk toegang tot uw database.Run back-ups online en krijg online dumps van uw databases voor meerdere dagen of een week eerder.


Importeer uw database in een enkele opdrachtregel, veel sneller dan met phpMyAdmin. Erg handig als uw database een grote omvang heeft.Vereenvoudig uw gezamenlijke werk met SVNSVN is een version control system, wat essentieel is voor gezamenlijk werken.

Met svn, behoudt u de historie van de wijzigingen, die gemaakt zijn in uw bestanden.

U kunt ook de verschillende wijzigingen van hetzelfde bestand samenvoegen zonder het werk van elk te verliezen.

Meer informatie.