Verdeling van de resources

Voor het nieuwe Webhosting aanbod, is er ook een update van de inhoud (zoals de schijfruimte, die werd verhoogd), OVH wil zich meer richten op de infrastructuur en de elementen die bestanddeel zijn van het hosting platform.

Zo heeft u altijd de keuze inzake wat u nodig heeft in termen van ruimte, e-mail accounts of de database, maar ook in termen van benodigde "kracht" voor uw online projecten.Aanbiedingen aangepast aan uw behoeften


Het delen van gemeenschappelijke resources

De aanbiedingen Personal en Professional, zijn net als hun voorgangers gebaseerd op gedeelde(shared) platforms, waar de gebruikte cluster resources volledig worden gedeeld.

Dat wil zeggen dat uw hosting systeem op basis van de beschikbare resources, afhankelijk is van het verbruik van andere clienten op hetzelfde cluster.

De Personal en Professional diensten hebben toegang tot dezelfde bronnen en kunnen dus profiteren van hetzelfde maximale vermogen, maar in het geval van verzadiging, heeft de Professional formule een 2 keer hogere prioriteit dan de Personal, op de behandeling van operaties op de website (verzoeken, scripts, etc.).
Het delen van gemeenschappelijke resourcesAllocatie van gegarandeerde resources
Allocatie van gegarandeerde resources

Anderzijds, de Performance aanbiedingen worden gehost in isolatie, vereisen gegarandeerde resources, om de beschikbaarheid van een constant en continue vermogen te garanderen.

De resources gealloceerd aan elk hosting systeem zijn gebaseerd op de Cloud-infrastructuur, en worden gedefinieerd door twee verschillende waarden:

  • vCores: het aantal virtueel geactiveerde cores (CPU), in eenheden
  • RAM: de hoeveelheid toegewezen geheugen (Random Access Memory) in gigabytes (GB).
De Cloud architectuur geeft een grote flexibiliteit, de PERFORMANCE oplossingen kunnen worden geüpdatet en zien hun resources vermeerderd in een paar minuten, bij het updaten naar een hoger plan.

Een ander voordeel van de PERFORMANCE producten is dat deze zijn gescheiden van andere hostings, zodat het u een vrij gebruik toelaat, zelfs tot verzadiging, zonder het risico dat andere klanten er last van hebben.
U zult dus nooit in quarantaine* gezet worden, op een platform in de modus "Beste Poging", dat wil zeggen waar de enige voorwaarde waaraan moet worden voldaan de online aanwezigheid van uw website is, ongeacht toegangsmoeilijkheden of vertragingen bijvoorbeeld.

* Tenzij in het geval van een hacking of een aanval.Toenemende PHP resources
De toenemende PHP resources

Een andere bron is aanwezig: de PHP workers, de hoeveelheid is afhankelijk van het gekozen hosting pakket.

Een "worker" representeert een element, dat een aanvraag (instructie) gecodeerd in PHP in een keer kan interpreteren en uitvoeren. PHP is een van de meest gebruikte talen in de samenstelling van een site of andere webstructuren.

Het principe is dat als er meer workers beschikbaar zijn, het aantal verzoeken dat tegelijkertijd kan worden uitgevoerd, groter wordt. Elk van deze toepassingen wordt meestal gekoppeld aan een actie geïnitieerd door een gebruiker/bezoeker van uw site (dmv 'klik op een pagina', 'klik op een knop', enz.).

Echter, de hoeveelheid workers is afhankelijk van het gekozen aanbod. Hun aantal is niet vast, maar u zult bijvoorbeeld nog steeds twee keer meer workers op Professional hebben dan op Personal, en een soortgelijke verhouding bij het overstappen van een PERFORMANCE formule naar een betere versie.Een hosting aangepast aan al uw sites


De keuze van de oplossing die bij u past kan worden uitgevoerd volgens de hierboven uiteengezette criteria. Echter, als leidraad voor uw keuze, wordt op elke aanbieding het 'maximum aantal sites' die hierop kunnen worden gehost aangegeven.Een hosting aangepast aan al uw sites
Dit cijfer is een simpele aanbeveling, gebaseerd op een "standaard" site, gebaseerd met name op opmerkingen over onze infrastructuur, schattingen van het gebruik, en de feedback van de klant op de werking van hun hosting.

We hebben het aantal potentiële locaties geëvalueerd die geschikt zijn voor elke formule:

  • Personal: tot 5 locaties
  • Professional: tot 10 locaties
  • PERFORMANCE: onbeperkt (of bijna onbeperkt, afhankelijk van mogelijke upgrades).

Maar geen limiet is opgelegd of gecodeerd. U kunt hosten meer sites dan aanbevolen indien u dat wenst, echter, met inachtneming van contractuele voorwaarden.

Bovendien, het aantal "multi-domeinen" op elke aanbieding, stelt u in staat zoveel domeinnamen, verbonden aan een of meer sites, op uw hosting te nemen als u wilt.

Mijn klantaccountSales contactWebmail OVHcloud Blog

Welkom bij OVHcloud!

Meld u aan om uw producten en diensten te bestellen, te beheren en uw bestellingen te volgen

Inloggen