SSL-certificaten voor iedereen met Let's Encrypt!

Uw gratis SSL-certificaat wordt standaard geïnstalleerd op alle OVH-webhostingplannen

SSL encryptie wordt standaard geïnstalleerd op alle OVH-webhostingsplannen. U heeft geen technische vaardigheden nodig om ervoor te zorgen dat uw certificaten elke drie maanden correct worden geconfigureerd en vernieuwd.

Let’s Encrypt is een OpenSource-project dat wordt ondersteund door een aantal bedrijven, waaronder OVH. Deze certificering wordt erkend door de populairste webbrowsers. OVH streeft ernaar deze op een eenvoudige en geautomatiseerde manier beschikbaar te maken om beveiligde internetverbindingen te stimuleren. Alleen al in 2016 genereerde OVH meer dan 1,5 miljoen Let’s Encrypt certificaten voor de websites van zijn klanten.


Let's Encrypt

Veilige uitwisseling met HTTPS-protocol

HTTP-protocol gebruikt een X509 (RSA 2048-bits of meer) certificaat en TLS-protocol om een gecodeerde verbinding tot stand te brengen tussen de bezoekers van uw website en de server die uw website host, waardoor het risico wordt verkleind dat persoonlijke data of bankgegevens door hackers worden onderschept. Een hangslotsymbool verschijnt in de adresbalk van de browser en laat zien dat uw website beveiligd is en geauthenticeerd door een officiële certificeringsinstantie.DV-certificaat

DV (Domain Validation) -certificaten controleren of de organisatie in kwestie exclusieve rechten bezit voor het gebruik van de domeinnaam waarvoor zij het certificaat wenst te ontvangen. Op deze manier kan een digitaal certificaat informatie die wordt overgedragen tussen de website en zijn bezoekers beveiligen.

SSL as a Service

Het SSL-certificaat is nu opgenomen in alle OVH-webhostingplannen en activeert standaard het HTTPS-protocol en is gratis - er zijn geen technische vaardigheden vereist. Het is 90 dagen geldig en wordt automatisch vernieuwd zonder enige actie van de gebruiker. HTTPS-protocol wordt automatisch geactiveerd wanneer u uw subdomeinen.

Boost uw SEO

Een website die toegankelijk is via HTTPS beveiligt niet alleen de uitwisseling van informatie, het verhoogt ook uw SEO-ranking op zoekmachines zoals Google, die meer dan 90% van de zoekopdrachten vertegenwoordigt.
Ontdek ons volledige scala van SSL-certificaten

DV-certificaat

Domeincertificaat

Inbegrepen

exclusief bij uw webhostingpakket van OVHcloud.com


Kies een webhostingpakket

DV-certificaat

Domeincertificatie. Inclusief garantie etc.

49,99/Jaar excl. btw

exclusief bij uw webhostingpakket van OVHcloud.com


Kies een webhostingpakket

EV-certificaat

Certificatie van het domein en de website van de uitgever. Inclusief garantie etc.

99,99/Jaar excl. btw

exclusief bij uw webhostingpakket van OVHcloud.com


Kies een webhostingpakket

Bestel uw hosting oplossing met het standaard geactiveerde SSL certificaat

Personal


1 domeinnaam
100 GB schijfruimte
10 e-mailadressen
 Onbeperkt dataverkeer

1,99
/maand excl. btw (€2,41 incl. btw)

Pro


1 domeinnaam
250 GB schijfruimte
100 e-mailadressen
 Onbeperkt dataverkeer

4,99
/maand excl. btw (€6,04 incl. btw)

Cloud Web


1 domeinnaam
1 vCore 2.4GHz
2 GB RAM
10GB schijfruimte SSD  

9,99
/maand excl. btw (€12,09 incl. btw)

Performance


1 domeinnaam
500 GB schijfruimte
1000 e-mailadressen
 Onbeperkt dataverkeer

9,99
/maand excl. btw (€12,09 incl. btw)

Het eerste jaar gratis aanmaak en overdracht van het domein, vervolgens is verlenging mogelijk tegen de jaarlijkse verlengprijs, uit de volgende lijst: com, net, biz, info, org, naam, fr, re, eu, be es , het, van, bij, co.uk, me.uk, org.uk, nl, ons, ca, cz, ch, in, lt, dk, pm, dus, zie, yt, tf, wf, pt, pl , ovh, xyz