Version beheer (SVN)Version beheer: subversion

Een versiebeheerprogramma beheert de verschillende versies van uw project, voegt ze samen en maakt bij elke stap een backup van uw gegevens.
Wanneer u samenwerkt inzake een project zoals een website met subversions, hoeft u zich geen zorgen te maken over de code.Met subversion kunt u het werk van individuele leden delen met het gehele team en terugkeren naar een vorige versie met een enkel commando.Bijvoorbeeld:


Een developer werkt aan een bestand, zodra het klaar is, stuurt hij de nieuwe versie als een subversion, dat het hele team kan gebruiken.
Als meerdere mensen aan hetzelfde bestand werken, zal de subversion ervoor zorgen dat de verschillen tussen de twee versies worden vergeleken en gecombineerd in een enkel bestand.

Indien nodig, zal u toegang hebben tot de versies en hun verschillen, er zal geen werk verloren gaan.

Het online zetten (releases) van uw project wordt beheerd door subversion, alsof het gaat om een klassieke subversion account.
Dus u kunt het gehele (of een deel van uw) project bijwerken met een gerust hart, direct online, zonder het risico van gegevensverlies of conflicten tussen bestandversies.version manager schema: subversion


Om de Subversion te installeren op uw hosting, kunt u de handleiding raadplegen deze handleiding.