Webmail

Krijg toegang tot uw e-mails vanaf elke pc

Toegang tot de Webmail


Wat is het precies?

Indien u 24/7 uw e-mails overal wilt kunnen openen, dan is webmail een zeer geschikte optie! Met webmail kunt u e-mails verzenden, ontvangen en beheren vanaf elke PC of mobiele telefoon die verbonden is met het internet.


Veilig en betrouwbaar

De OVH Webmail werkt met HTTPS-encryptie dankzij het SSL-protocol. Dit kan vooral van belang zijn bij het gebruik van een openbare wifi-verbinding, niemand anders kan uw e-mails lezen: uw data is versleuteld en volledig beveiligd!


ROUNDCUBE:


Roundcube biedt meerdere functies, zoals Ajax-technologie voor een gebruiksvriendelijker en snellere Manager.
.

: met de gebruikersinterface van het adresboek kunt u data met inhoud zoals foto's opslaan voor uw contacten. Bestel deze flexibele en gebruiksvriendelijke interface voor het registreren en beheren van uw contactgegevens.

Webmail principe

Om uw e-mail te raadplegen hoeft u slechts naar uw (IE, Firefox, Chrome, Safari, etc)-browser te gaan en vervolgens het adres van de OVH webmail in te voeren..

Flexibiliteit en besparingen

U hebt geen softwareclient meer nodig voor het beheer van uw e-mails. Bespaar geld op licenties en maak u geen zorgen over het installeren, bijwerken of beheren van software. Uw e-mail is beschikbaar vanaf elk apparaat met een internetverbinding.

Protocol

OVH Webmail maakt gebruik van het IMAP4-protocol, dat veel geavanceerder is dan POP3. Het biedt u flexibiliteit bij het beheren van uw e-mails door uw e-mailsoftware en e-mailopslag te synchroniseren met OVH. Met IMAP kunt u niet alleen uw e-mails van uw e-mailclient of webmail controleren - u kunt deze ook synchroniseren zodat u e-mails op uw mobiele telefoon ontvangt.

Backup

Heeft u belangrijke e-mails die u niet kunt veroorloven om te verliezen?
Met OVH Webmail wordt er een backup gemaakt van uw e-mails, u kunt deze vinden in Dag-1, Dag-3 of Week-1.

Beschikbaarheid

Toegang tot uw e-mails duurt niet langer dan een paar seconden. Webmail is rechtstreeks vanuit uw webbrowser beschikbaar - altijd en overal.