Installeer de Drupal CMS op uw website

Maak uw professionele website in slechts enkele minuten, zonder u zorgen te hoeven maken over ingewikkeld technisch gedoe.


Drupal heeft zich als een CMS apart uitgemaakt voor het gemakkelijk publiceren van showcase of community websites, zelfs als u geen webontwikkelaar bent. Drupal wordt gekenmerkt door zijn front-end interface, waar inhoud wordt beheerd met "knooppunten", die gemakkelijk te begrijpen zijn. Drupal is bekend geworden als ideale hulp bij het creëren van community sites en professionele webpresentaties. Dit redactionele systeem heeft zijn front-end interface, waardoor content management door middel van makkelijk te begrijpen 'nodes' mogelijk is.

Op basis van PHP-taal biedt Drupal een volledige bibliotheek aan interactieve modules, die het flexibel maken. Drupal-modules geven nieuwe functies aan uw website, zoals het machtigen van gebruikers om bestanden toe te voegen en uw inhoud te filteren. Het is een ideaal hulpmiddel voor beginners, en ook voor deskundige webontwikkelaars.


Host uw website met Drupal

De Drupal-module is vooraf geïnstalleerd op al onze webhosting plannen. Om optimaal gebruik te maken van Drupal, adviseren wij u te abonneren bij een Pro webhosting plan.

Personal


1 domeinnaam
100 GB disk ruimte
10 e-mailadressen
Onbeperkt dataverkeer

1,99
/maand excl. btw (€2,41 incl. btw)

Pro


1 domeinnaam
250 GB disk ruimte
100 e-mailadressen
Onbeperkt dataverkeer

4,99
/maand excl. btw (€6,04 incl. btw)

Performance


1 domeinnaam
500 GB disk ruimte
1000 e-mailadressen
Onbeperkt dataverkeer

9,99
/maand excl. btw (€12,09 incl. btw)

Het eerste jaar gratis creatie en overdracht van het domein, vervolgens is verlenging mogelijk tegen de jaarlijkse verlengprijs, uit de volgende lijst: com, net, biz, info, org, naam, fr, re, eu, be es , het, van, bij, co.uk, me.uk, org.uk, nl, ons, ca, cz, ch, in, lt, dk, pm, dus, zie, yt, tf, wf, pt, pl , ovh, xyz


API


Meer dan 4000 functies beschikbaar bij de API. Drupal biedt een PHP-framework, ideaal voor experts.

Content management


Beheer uw inhoud gemakkelijk door gebruik te maken van de geavanceerde classificatiemethoden en een interface die rechtstreeks verbonden is met de front-office.

Community


Duizenden modules geschreven in PHP door een actieve CMS community. U kunt alle modules eenvoudig op uw website integreren, via de bibliotheek in de back-office.

SEO


Optimaliseer de pagina's en webartikelen van uw instelling om uw SEO-ranking te verbeteren, met modules zoals Robotxt, Redirect, Schema.org of YoastSEO.


Opties bij uw webhosting plan

OVH garandeert dat uw Drupal-site gehost wordt op een geoptimaliseerd platform. Het is al gebruiksklaar - u hoeft zich geen zorgen meer te maken over installaties en technische updates voor de bouw van uw professionele website.

PHP 7 + FPM

Laad uw pagina's tot 7 keer sneller, met de FPM-functie (FastCGI Process Manager) standaard geactiveerd, en de allernieuwste PHP-versies.

SSL

Verbeter de veiligheid en prestaties door een SSL-certificaat te verkrijgen met DV, OV en EV-beveiliging.

Anti-DDoS protectie

Onze exclusieve Anti-DDoS zorgt ervoor dat uw webhosting te allen tijde beschikbaar blijft, ook bij een aanval!

Private SQL

Creëer zoveel databases als u wilt, met een combinatie van schaalbaarheid, performance en configuratievrijheid.

Backup en herstel

Werkt uw website niet meer goed nadat u uw scripts hebt gewijzigd? Elk webhosting plan heeft een backup optie.

Multidomeinbeheer

Met de multisites-optie kunt u meerdere websites hosten op hetzelfde webhosting plan.

Installeer Drupal in enkele klikken

1

Kies uw webhosting plan naar gelang de grootte van uw website en het verkeer dat u verwacht te ontvangen

2

Reserveer uw domeinnaam en de extensie, zoals: mydomainname.com

3

U hoeft niets te configureren - de Drupal-map wordt automatisch in uw hoofdmap gemaakt. En dat is alles - u bent begonnen!