Installeer Joomla! op uw website

Start uw website in slechts enkele minuten met Joomla! - zonder u zorgen te hoeven maken over de installatie of technische informatie.


Met meer dan 60 miljoen downloads is Joomla! -de pionier in open source content management systemen- een van de meest populaire opties op de markt geworden. Met instellingen die gemakkelijk te configureren zijn, is het ontworpen voor mensen die websites willen creëren en beheren zonder er per sé technische vaardigheden voor nodig te hebben.

Joomla! tools zijn op basis van PHPtaal, vereisen een database, en helpen u bij het maken van artikelen, banners, contactformulieren of RSS-feeds op uw website.


Bestel uw Joomla! webhostingplan

De Joomla! module is vooraf geïnstalleerd op al onze webhostingplannen. Om optimaal te kunnen profiteren van alles wat het te bieden heeft, adviseren wij u te abonneren op het Prowebhostingplan

Personal


1 domeinnaam
100 GB schijfruimte
10 e-mailadressen
 Onbeperkt dataverkeer

1,99
/maand excl. btw (€2,41 incl. btw)

Pro


1 domeinnaam
250 GB schijfruimte
100 e-mailadressen
 Onbeperkt dataverkeer

4,99
/maand excl. btw (€6,04 incl. btw)

Cloud Web


1 domeinnaam
1 vCore 2.4GHz
2 GB RAM
10GB schijfruimte SSD  

9,99
/maand excl. btw (€12,09 incl. btw)

Performance


1 domeinnaam
500 GB schijfruimte
1000 e-mailadressen
 Onbeperkt dataverkeer

9,99
/maand excl. btw (€12,09 incl. btw)

Het eerste jaar gratis aanmaak en overdracht van het domein, vervolgens is verlenging mogelijk tegen de jaarlijkse verlengprijs, uit de volgende lijst: com, net, biz, info, org, naam, fr, re, eu, be es , het, van, bij, co.uk, me.uk, org.uk, nl, ons, ca, cz, ch, in, lt, dk, pm, dus, zie, yt, tf, wf, pt, pl , ovh, xyz

: waarvan 15 GB toegewezen aan de serverconfiguratie.


De voordelen van de Joomla! CMS

Makkelijk te gebruiken


Deze oplossing is ontworpen om websitecreatie en -beheer zo eenvoudig mogelijk te maken. Bijvoorbeeld, RTE, de Joomla-teksteditor, heeft een soortgelijke indeling op Microsoft Word.

Gedeelde bibliotheek


Joomla kan zich aan de meeste van uw huidige en toekomstige behoeftes aanpassen dankzij zijn bibliotheek van meer dan 5000 extensies.

Samenwerking


Met Joomla kunt u admin-rechten toewijzen en privéruimtes definiëren, zodat elke gebruiker toegang heeft tot de CMS en de content integreert.

Community


De Joomla! community is erg belangrijk en biedt support en bijdragen op alle niveau's van het CMS (hulp, documentatie, support, thema's, etc.)


Opties bij uw webhostingplan

OVH garandeert dat uw Joomla!-site gehost wordt op een geoptimaliseerd platform. Het is al gebruiksklaar - u hoeft zich geen zorgen meer te maken over installaties en technische updates voor de bouw van uw professionele website.

PHP 7 + FPM

Laad uw pagina's tot 7 keer sneller, met de FPM-functie (FastCGI Process Manager) standaard geactiveerd, en de allernieuwste PHP-versies.

SSL

Verbeter de veiligheid en prestaties door een SSL-certificaat te verkrijgen met DV, OV en EV-beveiliging.

Anti-DDoS bescherming

Onze exclusieve Anti-DDoS zorgt ervoor dat uw webhosting te allen tijde beschikbaar blijft, ook bij een aanval!

Privé SQL of shared

Creëer zoveel databases als u wilt, met een combinatie van schaalbaarheid, performance en configuratievrijheid. Alleen beschikbaar bij de aanbieding Performance.

Backup en herstel

Werkt uw website niet meer goed nadat u uw scripts hebt gewijzigd? Elk webhosting plan heeft een backup optie.

Multidomeinbeheer

Met de multisites-optie kunt u meerdere websites hosten op hetzelfde webhosting plan.

Installatie van de Joomla!-module bij OVH

1

Kies uw webhostingplan naar gelang de grootte van uw website en het verkeer dat u verwacht te ontvangen

2

Reserveer uw domeinnaam en de extensie, zoals: mydomainname.com

3

Joomla! - geen extra configuraties nodig, direct gebruiksklaar, de map is te vinden op de hoofdpagina van uw website. Simpeler kan niet!