Welk Webhosting aanbod kiest u?Particulier


particulier Met het Personal plan, kunt u in een paar klikken creëer een website creëren. Of het nu een kleine familie website, een fotogalerij of een blog is, u krijgt 100 GB schijfruimte en kunt zoveel "1-klik" modules maken als u wilt. Elk familielid zal een 5 GB e-mailaccount krijgen.


Klein bedrijf < 10 werknemers


Klein bedrijf
U heeft nog nooit eerder een website gecreëerd, maar u wilt een professionele website voor uw bedrijf maken om snel uw bedrijf online te kunnen vestigen. U wilt elke maand nieuwe functies toevoegen. Uw website heeft een eenvoudig visitekaartje nodig dat gemakkelijk kan worden gevonden door zoekmachines.

Het Professional Hosting plan is u op het lijf geschreven. Dit is een professionele hosting met de communicatie tools die essentieel zijn voor uw bedrijf: 5 GB e-mailaccounts, een mailinglijst om aankondigingen naar uw contacten te zenden, etc. Vereenvoudig het beheer van uw site met de CMS-module, die u kunt activeren in het OVH control panel of kunt installeren met de database. Beveilig de toegang tot uw website met SSL (inclusief in dit plan). Als u dan uw website wilt personaliseren door het uit te besteden aan een web agency, maakt de flexibiliteit en de zeer redelijke prijs van het professionele hosting plan dit mogelijk.


MKB < 50 werknemers


U zoekt een hosting die indien nodig aan te passen is aan uw ontwikkeling op het internet. Het beheer wordt uitbesteed aan derden of internen die uw internet activiteiten begeleiden. Omdat Internet een belangrijke rol speelt in uw activiteiten en presentatie heeft u behoefte aan een betrouwbare hosting die een hoog bezoekersaantal aankan. Deze hosting heeft de daarvoor benodigde capaciteit en functionaliteit beschikbaar en er kan indien nodig meer worden toegevoegd.

De Performance plannen zijn gemaakt voor u. U heeft een grote schijfruimte met onbeperkt maandelijks dataverkeer. U heeft 1000 e-mail accounts met elk 5 GB voor uw medewerkers. Voor uw bedrijf, heeft u een SQL-database met 2 GB aan ruimte en drie extra databases. U kunt gebruik maken van de inbegrepen SSL-beveiliging of uw eigen SSL-certificaat maken. Als u uw activiteit wilt verhogen, kunt u gebruikmaken van de mogelijkheden van de SQL Server op een prive-SQL Server, dit geeft u volledige vrijheid inzake uw projecten.
Gemeente, Kamer van Koophandel


Gemeente, Kamer van Koophandel De website van een gemeente of van de Kamer van Koophandel vormt een communicatiemiddel voor alle betrokken partijen. Middels een site profileert u zich op het Internet en heeft u de mogelijkheid om in contact te blijven met uw partners c.q. klanten. Websites zijn een onderdeel van het dagelijkse leven en zelfs de politiek heeft dat inmiddels onderkend.


De Performance plannen voldoen aan deze behoeften. U beschikt over veel opslagruimte, wat belangrijk is om video's, foto's en nieuws inzake uw projecten te hosten. Dankzij de 1.000 e-mail accounts van 5G, beschikken uw medewerkers over een individueel, gepersonaliseerd e-mailadres met het domeinnaam van het gemeentehuis en ook de kleuren van het gemeentehuis. U kunt de indruk van uw site, het display, de snelheid ongeacht de gehoste inhoud, en de effectiviteit van uw werk communiceren via een snelle en beschikbare site. OVH is de nummer 1 van Frankrijk en begeleidt u om uw domeinnaam te registreren en te beheren.Verenigingen

U wilt de bekendheid van uw vereniging vergroten, belangstellenden op de hoogte houden van evenementen, snel en eenvoudig communiceren met uw doelgroep of leden werven: dan is Internet hiervoor een geschikt platform. U profiteert van simpele en efficiënte tools om de communicatie met uw doelgroep in goede banen te leiden.

Het Pro plan is ontworpen voor deze behoefte.

U beschikt over een website met een domeinnaam, die inbegrepen is in de prijs voor een periode van 12 maanden. U heeft een zeer grote hosting ruimte, waar u video's, foto's en artikelen kunt plaatsen, en als uw site succesvol is, kunt u met een gerust hart activiteitspieken succesvol verwerken. U kunt 100 e-mailaccounts van elk 5 GB aan uw leden bieden. Indien u meer nodig heeft, kunt u een optie bestellen van maximaal 1000 e-mail accounts, gepersonaliseerd met uw domeinnaam. U beschikt over publicatie-tools voor CMS sites, die zonder precieze kennis met 1 klik kunnen worden geïnstalleerd en gebruikt. Met 1.000 subdomeinen kunt u subsites maken en het beheer aan enkele van uw leden overdragen. Met multidomeinen kunt u hetzelfde doen, maar dan rechtstreeks met een domeinnaam en vervolgens kunt u sites van leden op dezelfde manier hosten als uw eigen site. Dit is een functie die men, afhankelijk van toekomstige ontwikkelingen, graag achter de hand heeft.Veel bezochte websites

Veel bezochte websites
U beheert een veel bezochte website, die dagelijks steeds meer wordt bezocht en u publiceert daarop tientallen nieuwe artikelen en aankondigingen.

De Performance plannen zijn voor u ontwikkeld veeleisende sites in termen van snelheid en beschikbaarheid. Ze zijn uitgerust met een eigen SQL Privé Server. U kunt het verder uitbreiden met een enkele klik. U beschikt ook over verschillende andere databases. Uw website heeft een zeer grote schijfruimte die u toelaat om veel inhoud op te slaan en deze kan veel traffic verdelen. De hosting infrastructuur bestaat uit duizenden parallelle servers en is ontworpen om grote activiteitspieken te verwerken en u te helpen bij uw succes op het internet.


E-CommerceE-Commerce (opstarten)

E-Commerce
U wilt een online winkel op het internet creëren en eerst langzaam opstarten, om deze dan verder uit te bouwen, wanneer u succesvol wordt. U heeft basiskennis van het gebruik van een applicatie zoals PrestaShop, waarmee u uw website snel en eenvoudig creëert.

De Pro plan is voor u ontworpen , om u te helpen bij de E-Commerce en uw succes op het internet te begeleiden. U heeft nodig: een shared SSL versleuteling, de "1 klik" PrestaShop module en hosting met hoge beschikbaarheid, die snel reageert op ingaven van bezoekers van uw site. Wanneer uw site een succes wordt, benodigt u eventueel later ook diensten, zoals beschreven onder "E-Commerce (geavanceerd)".E-Commerce (gevestigd)


Uw webwinkel is 100% operationeel, u heeft meerdere partners die participeren dmv de levering van de door u aangeboden producten, u heeft behoefte aan gegarandeerde toegankelijkheid, snelheid en een persoonlijk SSL encryptie-systeem of databases met grote capaciteiten.

De packs Performance zijn ontwikkeld voor u. U kunt een aangepast SSL-certificaat maken en dit gebruiken in een webhosting-omgeving. De hosting infrastructuur is samengesteld uit duizenden servers die parallel werken, en garandeert de beschikbaarheid en snelheid van uw sites. U beschikt standaard over een SQL Private server met 128 MB RAM-geheugen en zonder ruimte beperking. U gebruikt bij dit aanbod een persoonlijk beheerde infrastructuur.Webbureau/Site-ontwerper/Resellers

Webbureau, resellers
U wilt de voor uw klanten aangemaakte pagina's, hosten voor een onovertroffen prijs/kwaliteits- verhouding. U wilt de kosten van een pagina met geadministreerde web hosting, die het mogelijk maakt de beschikbare middelen maximaal te gebruiken, beperkt houden.

Al onze Webhosting plannen voldoen aan deze behoeften. Elk plan beschikt over de "multidomein"-optie, inbegrepen in de prijs. Afhankelijk van het soort sites die u gaat hosten, moet u het type plan kiezen waarbij u de beschikbare middelen optimaal benut. Zo is bijvoorbeeld voor statische sites, het Personal plan Voor dynamische sites, kunt u het Pro plan kiezen en aanvullend Perso SQL-databases van 100MB nemen. Alsdus kunt u dynamische websites creëeren, door het bundelen van de 250 GB geheugenruimte van het Proplan. Als u op zoek bent naar service garanties voor uw belangrijke klanten, moet u het Performance plan kiezen dat aan uw behoeften is aangepast. U ontwikkelt uw eigen persoonlijke hosting dankzij de vele individuele mogelijkheden.Software developer

Software developer
Voor uw activiteiten heeft u subversioning met SVN nodig. U werkt vaak in teamverband waarbij elk teamlid zijn eigen versie van de website beheert. U bekijkt het geheel middels een bètaversie, die volledig wordt uitgetest, voordat deze online wordt gezet. U wilt alle wijzigingen bijhouden om de bron van eventuele problemen te kunnen traceren.

U heeft SSH toegang nodig voor uw hosting. U kunt dan SVN en versiebeheer voor uw site gebruiken. SSH is beschikbaar via het aanbod Pro.Bovenaan de pagina