OVH SSL-certificaat


Beveilig de gegevensoverdrachten op uw website
49,99/Jaar excl. btw
(€60,49 incl. btw)Beveiligde gegevensoverdrachten


De OVH SSL-dienst beveiligt de gegevensoverdracht tussen uw website en uw bezoekers. Hierdoor wint u ook het vertrouwen van toekomstige klanten, doordat u kunt garanderen dat de gegevensoverdrachten vertrouwelijk zijn, en dat uw domein wordt gehost door een betrouwbare provider (DV Certificaat).Een verbeterde SEO


Bovendien zal uw ranking in de zoekmachines verbeteren met SSL beveiligde websites. Google bijvoorbeeld, heeft onlangs aangekondigd om website encryptie in zijn lijst voor website ranking criteria op te nemen.Wat krijgen de bezoekers van mijn website te zien?


Het OVH SSL-certificaat activeert het HTTPS- protocol in een webbrowser en toont een slotje in de adresbalk. Het attendeert uw gebruikers erop, dat alle uitgewisselde gegevens versleuteld worden en vertrouwelijk zijn, en dat uw website-adres geverifieerd is. Dit zal uw bezoekers gerustgestellen en zij zullen onbezorgd vertrouwelijke gegevens uitwisselen.

Het certificaat wordt automatisch beheerd en vereist geen actie van uw kant. De toegang tot uw site zal worden beveiligd in slechts een paar minuten.U kunt een SSL-dienst rechtstreeks bestellen en installeren vanaf uw Web Control Panel (voor SSL op een Webhosting Plan op Linux). De SSL optie is ook compatibel met producten die de Load Balancing IP optie hebben: Dedicated Servers, Dedicated Cloud en VPS. In deze gevallen dient u het te bestellen via deAPI of neem contact op met het support team.


Gebruiksvoorbeelden


Extranet/private zones

Formulieren/Identificatie

Upload/overdracht van gegevens

Code-invoer/gevoelige informatie

De pluspunten van ons certificaat


256-bit encryptie

Gratis automatische installatie

Technisch beheer van uw certificaat door OVH

Geen installatiekostenBeveiliging
Certificaat type DV-certificaat (?)
Encryptie 256 bits
Website-zegel (Icon in de adresbalk van uw browser) Ja
Validatie en installatie proces
Validatie Online
Te verzenden documenten Geen (?)
Installatie Automatisch
Compatibiliteit
Browser herkenning 99%
Browser herkenning 99%
Aanverwante producten
Webhosting met Linux Inclusief
Producten met Load Balancing IP (ander verzoek) Inclusief

(?): Het DV-certificaat valideert de OVH domeinhosting en de beveiliging van de gegevensuitwisseling. Hiermee wordt echter niet de identiteit van de organisatie geverifieerd, die de diensten aanbiedt.


Commerciële support:

+31 (0)78 808 0120

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 | Lokale gesprekskosten