ČeskoDeutschlandEspañaFranceSuomiIrelandItaliaLietuvaPolskaPortugalUnited Kingdom
Canada [EN]Canada [FR]USA
AustraliaAsiaSingapour

OVH ondersteunt FOREPAASForePaaS maakt data toegankelijker

Interview met Vincent Michel, medeoprichter van ForePaaSBig Data heeft de zakenwereld in z'n greep. Data is nu overal: naast het exponentieel toenemende volume, blijven we ook nieuwe soorten en bronnen van data genereren. Natuurlijk heeft dit deels te maken met sociale netwerken, maar laten we andere bronnen niet vergeten, zoals IoT.
ForePaas gebruikt OVH oplossingen voor verwerking en gebruik van data zodat het betekenis krijgt.


"Tijdens mijn zoektocht naar een oplossing voor mijn infrastructurele behoeften kwam ik in contact met Paul Sinaï, hij werd vervolgens één van mijn providers. We spraken over een klant van mij die niet wist hoe hij al zijn data kon verwerken. Paul en ik waren ervan overtuigd dat we met onze gedeelde webcultuur en begrip van de door GAFA (Google, Apple, Facebook, Amazon) gedefinieerde technologieën een nieuwe manier van dataverwerking konden bedenken. Hiermee kwam het idee voor onze joint venture tot stand. We vormden een klein team van ontwikkelaars en werkten 's avonds en in het weekend aan het begin van een data processing platform. Negen maanden later hadden we positieve resultaten en slaagden erin onze eerste klant te vinden. ForePaaS was geboren.
Het doel van ForePaaS is simpel: het ontwerpen van een eenvoudige tool waarmee u de kracht van uw data kunt benutten. En dat is waar ForePaaS voor staat: een Platform as a Service gewijd aan analytics. Hiermee kunt u op maat gemaakte zakelijke toepassingen creëren, industrialiseren en snel implementeren in een veilige omgeving. Het omvat automatisch de volledige waardeketen, van data-extractie tot verzoeken, via alle data management opties. Het platform, gebouwd met de nieuwste webtechnologie, maakt dataverwerking krachtig en flexibel in een zakelijke omgeving.


Tijdens onze afweging wat betreft de infrastructuur dachten we meteen aan OVH: Paul was er al een aantal jaar klant en is zeer te spreken over de betrouwbaarheid en vrijheid van OVH's producten. Toen we presenteerden op het Vivatech evenement, ontmoetten we het Digital Launch Pad team en kregen we uitleg over hun programma. Met OVH als onze voornaamste cloudprovider leek het ons logisch om onze relatie te versterken, gemeenschappelijke kansen te identificeren en definiëren en samen te bouwen aan sterke toegevoegde waarde-diensten. In de praktijk hebben we een aantal OVH producten gebruikt om onze data op te slaan en onze oplossingen te bouwen, met inbegrip van Dedicated Cloud, dedicated servers en Public Cloud!


We zijn erg blij deel te nemen aan het OVH Digital Launch Pad! Afgezien van de kredieten, die ons de vrijheid hebben gegeven onze infrastructuur te versterken, levert het programma ons absoluut toegevoegde waarde. Dankzij de steun van een team van architecten konden we ons platform innoveren en betrouwbaarder maken. Bovendien biedt dit programma ons extra zichtbaarheid: we konden deelnemen aan diverse OVH evenementen, waaronder de OVH Summit- een perfecte gelegenheid om potentiële klanten en investeerders te ontmoeten!" .
Bent u een startup?


Registreren


Registreren